Doberaju si ma

Príspevok v téme: Doberaju si ma
nada5

Čaute. Ja osobne som skor samotarka ale nechcem takto uz byt no nieco vo mne je take ze mi je najlepsie ked som zavreta doma. Pracujem s ľuďmi ?takze cele je to na hlavu. Znie to mozno smiešne ale ja normálne sa premaham ked s niekym musim komunikovat. Pretoze som tichsia a ja sa neviem prekonat.. Neviem vyvinut dost dlho debatu a to ma stve. A preto ma aj ohovaraju a ja to pocujem, ludia su pre mna v tomto hnusny. Ja nikoho neriesim.. Ale mna futt niekto musi. Nik mi neporadi, musim sama vsetkym prejsť to mi je jasne. Len mi je uz aj smutno s toho a vsetkeho a neviem to zmeniť. Inak mam 35r uz stará p

Kalgan1

Skus su pozriet temu: Prečo sa každy na mne "vozí", Tam sa rozoberalo nieco podobne.
Kazdy sme nejaky, ja tiez robim s ludmi a tiez na nich niekedy uz nemam naladu a vsetci mi lezu na nervy. Ale napriek tomu, ze si tichsia, viac introvertna, to neznamena, ze by si nemala mat nejake zdrave sebavedomie, ozvat sa, ked treba a nenechat si nikym skakat po hlave, lebo niektory ludia to budu na teba stale skusat a stale si ta doberat, pretoze su to zakomplexovane existencie, ktore si hladkaju ego tym, ze ublizuju slabsim, napr. neustalym ohovaranim, "riesenim", ustipacnymi poznamkami. Treba sa vediet sam za seba postavit, mat adekvatnu rychlu odpovedat, samozrejme pekne v klude, pretoze vela ludi, ta chce len vytocit a drazdi ich, ked je clovek pojojny. Ja ked jednam s vselijakymi *******, tak oni neznasaju, ked som proste pokojny a pokojne im vysvetlim ako sa veci maju.
PS, to ze mas 35 vobec neznamena, ze si stara p... Je to uplne v pohode vek