Knihy prec

Bubliii

No ale ved to je princip, nie? Keby to bolo zamknute, asi by si nemohol hocikto vybrat knizku a prezriet si ju. U nas v meste to je niekde v parku, tiez volne otvorene.. a kto chce, prinesie, kto nechce, nie, ved ono sa vzdy nejake najdu. Ja by som sa umiestnenia na stanici obavala len preto, aby to nerozvlacili asociali, ktorych je tam vzdy dost.

juchio

viem, že niekde si robia ľudia sami takéto zberničky kníh ale tam je riziko to, že sa to proste nezamyká aby si ich mohol zobrať hocikto a nie každý ich vráti

Bubliii

Tak taketo nieco by som na nasej stanici velmi uvitala!! Kvoli MHD tam vzdy pridem zbytocne skoro a potom sa len nudim, toto by bolo vyborne, uz sa to teda aj v nejakych mestach realizuje?

ahjajjaj

nemocnice, železničné stanice. Niekde na staniciach sú dokonca aj poličky na knihy pre cestujúcich, aby si mohli vziať čítanie na cestu.

Bubliii

No to je zas "argument" s tou citackou. A z coho je ta citacka zlozena? Kolko sem musela preletiet km lietadlom, aka je jej uhlikova stopa? Si myslis, ze ked sa ti pokazi, ze sa 100% zrecykluje a hura nevznikne mi ziaden odpad?
Keby sa aspon ludia zamysleli predtym, nez nieco vypustia na net.

je to

a co volebne listky, su na recyklovanom papieri??? nie, ze. a co sa s nimi dalej robi?

mnozstvo letakov kazdeho obchodu, mnozstvo tlaciv kazdeho uradu

SofiaElla

Antiknih, asi sa jedná o staré knihy, ktoré už v tlačenej podobe sú niekoľko desiatok rokov.
Ale, keď sa chceš sústreďovať na papier a ochranu ťažby stromov, mňa skôr zaráža, že niektorí predávajúci vymenili plastové tašky za papierové. Tak to je doslova "bingo". Mne toto hlava neberie.

Antiknih

Ludia, ktori si kupuju knihy, su najvacsi barbari pod slnkom. Viete kolko stromov musi padnut na tie knihy? Onkolko menej kyslika a cisteho vzduchu kvoli vam.mame? Mate elektronicke citacky knih, tak ich laskavo pouzivajte, naco si myslite, ze boli vynajdene vy bIbci?