Ako sa toho konečne zbaviť

zuzi74

Tinktura z kapucinky, vybrala som poctivo 2 po sebe. U mna sa zapaly opakovali velmi casto. Ziadne atb, ziadne injekcie, zameraj sa na prirodne produkty a poctivo uzivaj, ucinok sa dostavi.

ecoli

Trápila som sa s e-coli takmer 3 roky. Za ten čas som vybrala viac antibiotík, Uro-vaxom 2x po tri mesiace, macmiror tablety 3 mesiace (urolo). Vaginálne tablety som nemohla brať, lebo som virgo a nevedela som si ich zaviesť, bolelo ma to. Táto liečba nepomohla. Gynekológ ma odkazoval na urológa (keďže som panna, nemôže to byť primárny gynekologický zápal a e-coli je močový bacil a urológ ma odkazoval na gynekológa. Antibiotiká som už odmietala, lebo to nemalo zmysel, len som si ničila imunitu a vaginálnu flóru. Začala som brať dlhodobo probiotiká pre ženy s gynekologickými problémami Pearls YB (berú sa orálne, našla som ich na internete, keď som hľadala pomoc na vlastnú päsť) a zrazu sa mi okrem e-coli na výsledkoch výterov začali objavovať lactobacilly (predtým neboli, lebo boli vyničené baktériou e-coli aj antibiotikami a bežné črevné probiotiká - biopron - nepomáhali). Považovala som to za dobré znamenie.

Medzitým som sa kvôli inému dostala na imunológiu, kde chceli vedieť všetky moje zdrav. problémy a tu začali riešiť aj opakovaný infekt e-coli. Najprv som po vybratí injekcií polyoxidonium nepocítila žiadnu zmenu, ale neskôr mi imunologička predpísala injekcie igamplia (1x mesačne, brala som pol roka) a pomohlo. Výter opakovane negatívny :) Myslím, že mi pomohli ženské probiotiká + posilnenie imunity injekciami.

Prajem aj Tebe skoré vyliečenie.