Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uštipnutie ovadom

sasinqa

Ustipol ma ovad a neviem co sa stalo. Najprv mi to opuchlo , ale po dakom tyzdni mi to zmyzlo ale teraz mam z toho volaky vysip ci co to a nechce mi to zmyznut...

tak

... co Ti na to pomoze nemam ani potuchy, mna ked ustipol do stehna velky chrobak, tak mi prisiel povedat, ze nemam zhubny nador, ze mam zdravu krv, tym nechcem povedat, ze mas nador, ... ale min zdravu krv mas urcite, ... veris mi, ...

dračí zub

Vitamin C kupit v DM drogerii spolu so sodou na zneutralizovanie - kavova lyzicka C + 4 tablety sody, alebo polievkova lyzicka C + 8 tabliet sody.

Ak nepomôže C-čko, pomôže drevené uhlie, jód a podobné veci. Mozete mi napisat mail, nechce sa mi torozoberat, C-cko skoro urcite pomoze.

nikušqa

Ahojte ľudia aj mna uštipol ovad do lakťa najprv to vyzeralo že jeden ale to ma 3 naraz veľmi mi to opuchlo. A pre mňa je to veľmi nebezpečne lebo ja som na ovady alergycká-a preto som musela isto do nemocnici tam som ležala asi mesiac chvala bohu už som doma ale mala som velke šťastie kebyže ma poštipe ešte jeden asi by som zomrela. A preto dakujem všetkým doktorom na deckej klinike v Ružomberku velka vďaka vdaka vam ešte žijem ani si neviete predstavit ako som vam vďačná.

biopichh

mna vcera dostipali ovady asi 6 stipancov a riadne napuchli a dnes ma bolia :-/ predtym ¨som tiez nemala az take reakcie na ustipnutie. ten hmyz riadne mutuje

risoSS

ahojte neviem co ma ustiplo ale asi to bol ovad stipol ma do pravej ruky do bicepsu je to cervene ale neboli any nesvrbynatieram to fenistilom ale moc to nezabera dakujem za odpoved a j to horuce

marrissa44

ahojte všetci:) potrebovala by som radu ustiplo ma nieco na ramene mi to aj opuchlo mam to cervene a v strede kde ma to ustiplo je biela gulka a strasne ma to svrbi neviete co to je??

Torres09

ovady su hnusneee**** tak mi napuchla noha z nich ble fuj zabit ich malo ...mato4444 nesi sam koho ustipol a tak napuchol