Dobrý deň. Uštipol ma ovad do stehna a opuchlo mi to asi ako dlaň. Keď sedím ma to nebolí, iba keď sa pohybujem. Predtým ma tiež uštipli ovady ale nikdy mi to neopuchlo. Vedel by mi niekto poraďit čo mi na to pomôže? Ďakujem
Uštipnutie ovadom
... co Ti na to pomoze nemam ani potuchy, mna ked ustipol do stehna velky chrobak, tak mi prisiel povedat, ze nemam zhubny nador, ze mam zdravu krv, tym nechcem povedat, ze mas nador, ... ale min zdravu krv mas urcite, ... veris mi, ...
Skuste vitamin C zo 5-10 gramov. 5 gramov je mala lyzicka, 10 gramov je polievkova lyzicka.
Ahojte ľudia aj mna uštipol ovad do lakťa najprv to vyzeralo že jeden ale to ma 3 naraz veľmi mi to opuchlo. A pre mňa je to veľmi nebezpečne lebo ja som na ovady alergycká-a preto som musela isto do nemocnici tam som ležala asi mesiac chvala bohu už som doma ale mala som velke šťastie kebyže ma poštipe ešte jeden asi by som zomrela. A preto dakujem všetkým doktorom na deckej klinike v Ružomberku velka vďaka vdaka vam ešte žijem ani si neviete predstavit ako som vam vďačná.
mna vcera dostipali ovady asi 6 stipancov a riadne napuchli a dnes ma bolia :-/ predtym ¨som tiez nemala az take reakcie na ustipnutie. ten hmyz riadne mutuje
marisa to by mohla byt vcela alebo osa
daj si na to fenistil ak mas
ahojte všetci:) potrebovala by som radu ustiplo ma nieco na ramene mi to aj opuchlo mam to cervene a v strede kde ma to ustiplo je biela gulka a strasne ma to svrbi neviete co to je??
ovady su hnusneee**** tak mi napuchla noha z nich ble fuj zabit ich malo ...mato4444 nesi sam koho ustipol a tak napuchol