Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zelené Hranolky - nebezpečné ?

Príspevok v téme: Zelené Hranolky - nebezpečné ?
Botulotoxin

Zdravím , neviem kam napísať tak píšem sem . občas si kupujem mrazené hranolky v supermarkete (čo by som asi nemal písať na fore o zdraví , čo :D ?) , problém je v tom že sa mi stáva že nachádzam hranolky ktoré majú v sebe respektíve na sebe zelené flaky a občas niektoré aj čierno dierku , nikdy tieto podivné hranolky radšej nejem . mám strach že sa jedná o botulotoxín , myslíte že je možné aby sa to komerčne predávaných hranolkou dostal botulotoxín ?

toho botulotoxínu som počul stačí málo a som kaput , preto mám dosť rešpekt voči takým veciam .

čo si myslíte , je to botulotoxín alebo je to niečo iné ? mám to pre istotu niekde nahlásiť na kontrolu ? ďakujem .

Bubliii

Mozno skor plesen, ktora tak vznikla este pred zamrazenim podla mna, alebo su to take nedozrete casti zemiaka. Tiez niekedy ked supem tak najdem zelene, ale iba to vyrezem. Ono kazdopadne nikomu neublizis ak sa opytas priamo v obchode, aspon budes lepsie spavat a pokial by sa naozaj ukazalo, ze ide o plesen tak to aspon vyradia a nikto si to omylom nekupi ;)