Zajačik

Som_zena

To si nevsimaj, niektori maju potrebu sa vyjadrovat aj ked nemaju co povedat.
Kludne mu dokup zajacicu, aby mal svoju zenu a bol stastny :) je mily.

Princess13

@blatno20 A ostatní
V akej situácii je ten zajačik? Nechápem vy všetci čítate alebo len píšete bez toho aby ste vedeli o čo sa jedná? Čo som jediná čo vlastní zajačika? Tento nie je zajac z lesa alebo čo ja viem čo..tak si už všetci uvedomte čo píšete človek potreboval radu nie urážanie! Ja svojho zajačika netyram ani nič podobné! Už dosť naozaj

blatno20

Chcela by si byť v situácií toho zajaca? Zajac je zviera s potrebami ako je behanie po lúke, hrabanie v zemi a rozmnožovanie. Pochybujem že ty by si bola za aby ťa niekto vlastnil a aby ti odoprel možnosť partnera a vlastných detí len preto lebo si chce niekto z teba spraviť hračku na hranie. Ten zajo nikdy nebude šťastný ak mu to budeš odopierať.

Princess13

@srnes50
Nikto tu nepíše že je zavretý v klietke! Tak si láskavo uvedomte čo píšete a neurážajte! Je každého osobná vec aké má domáce zviera. Pýtala som sa na niečo úplne iné a nie na to čo riešite vy tak si odpustite hlúpe narážky na to za koľko sa predávam a podobné veci. Ja sa pýtam slušne tak hádam stačilo.

srnes50

@Princess13 Za koľko sa predávaš Ty? 20€ je ok či? hodím ťa do klietky a raz za deň na hodinku ťa pustím behať po obývačke.
Zajaca sa tiež nikto nepýtal či chce byť tvoj majetok, skús ho pustiť do lesa a uvidíš či pôjde za tebou ale si radšej vyberie slobodu.