Nikto sa so mnou nebaví

Príspevok v téme: Nikto sa so mnou nebaví
Dudlik

V triede sa so mnou skoro nikto nebaví. Som druháčka na strednej. V prvom ročníku bolo všetko super, mala som partiu kamarátok, problém nastal až teraz niekedy v apríli. Neviem,keď sa ich aj niečo spýtam, tak je najskôr ticho a až po chvíľke mi odpovedia. Je vidieť že majú niečo čo im na mne vadí. Neviem či sa ich na to pýtať alebo to neriešiť, s tým že ich názor ma netrápi. Celkovo sa vzťahy v triede dosť zhoršili. Najskôr sa spolu bavia a potom sa poza chrbát ohovaraju. Mne je z toho zle. Už sa aj bojím niečo povedať,preto som väčšinu času ticho. Neviem ako by som ich zaujala, som spoločenská, a chcem sa s nimi baviť, len neviem ako začať. Už som zúfalá.

Alica81

Ver mi že to zažíva v tom čase kardý. Založi si svôj web a píš o svojom živote kľúdne anonymne. Tu je návod ak treba: miskaslukova.sk
Mne to vtedy pomohlo nájsť si veľa kamarátok, s ktorými som sa potom aj reálne stretla. Aspoň budeš vedieť že v tom nie si sama.

LikeaRose

Presťahovali ma do Kalifornie tri mesiace, pretože som dostal prácu od APKNite. Nemám tu žiadnych priateľov, takže si myslím, že môžeme spolu hovoriť cez Facebook alebo tak niečo.