včera mi nafučalo do ucha. Teraz ma dosť pobolieva. Viete nejakú dobrú radu
Prievan v uchu
Čaute.
Nechápem ako vám ten cesnak mohol pomôcť. Mne vyžral celý zvukovod a doktorka skoro odpadla a povedala že nech už to nikdy nerobím. Takže som mal zapal stredneho ucha a rozožratý zvukovod a bubienok.
CESNAK NIE!!!!
počul už niekto vypalenie prievanu z ucha pomocou novín???? je potrebné, aby vám pri tom niekto pomohol.zoberiete si veľké noviny, stočíte ich do kornútika, necháte tam cca 1/2cm dierku a priložíte k boľavému uchu. skloníte hlavu nabok a váš pomocník zapáli vrchnú časť novín a bude sledovať. papier začne pomaly horieť, tým sa vyhreje ucho a ak tam máte prievan, jemne to buchne, vy to budete aj počuť a pomocník aj vidieť, plamienok sa sfarbí do modra. ak tam bol len prievan určite vám to pomôže, mám to už veľakrát vyskúšané na celej našej rodine.
Vďaka! :)
cesnak si nakrajas na male kusky a obalis to vaty ..a das do ucha .. ja som to tak nosila cely den a fakt pomohlo .. tak nech skusi ...
Mama dostala prievan. Strašne ju to bolí. Ma to poriadne opuchnuté. BOla s tým aj u zubára, ten jej to prerezal, ale nič nevytieklo. Má aj zvýšenú teplotu. Ale nie zas moc.
Ako to dať do neutrálu?
A ako sa robí ten cesnak?
Ahojte ...moja rada je taka ..skuste si dat cigaretu do ucha aj dve ak jedna nepomoze ..zub ktory vas boli si natierajte zubnou pastou a dajte si ibalgin alebo niečo od bolesti :) Robila som to takto 2 dni a mam po bolestiach ..Odporučam vyskusat :)
Mne najviac pomôžu štuple do uši. Zamedzia dalšiemu prievanu a ukľudni sa to. Kupujem si take mäkké žlté www.oopp.sk EAR soft
ludia...ja mam fakt problemy s usami a poriadne.zapal stredneho ucha minimalne 2x do roka..vzdy ma zacne boliet ucho alebo aj obe naraz ked som v praci alebo v noci doteraz som to pretrpela s bolestou a hned ako sa dalo sla som k lekarke.dnes som skapinala tak som skusila ten cesnak zabaleny v gaze...pretoze Borowe kvapky uz nepomahali ani tabletky od bolesti...uuuuzasny CESNAK pomohol...citim ten zapal ale uz par hodin ma neboli ucho :)