Žena pije

kvetka3

Lenže na to aby šla na liečenie si musí ona sama v prvom rade uvedomiť, že má problém, bez toho ju nikam nedostane

Sallyyy

Hovoril si s nou o tom? Aky ma nazor, tvari sa ze nema problem? Poznam tuto problematiku od narodenia, viem ako tym trpia najblizsi... ak chces viac popisat ozvi sa sallyhope357@gmail.com

Pag

Zeny vazia menej, preto toho znesu malo, hoci zavisi to aj od kraja, z ktoreho pochadzaju. Ja tu citim bezmocnost, ze tomu tak je, ako to je a mam i nemam i chcem mat pocit, ze s tym nieco urobis, ale neurobis - ja som z oddelenia, kde toho vieme vela predpovedat. Takze, radsej sa od toho disociovat, aby ti to nezasiahlo tlak, srdce, mozek alebo psychiku. Good luck. Aj jedna pani od vedla pije, velmi zla, sprosta zena, len ju niecim je.nut po hlave, ale neprajem jej nic zle.

Pag

Ak by sa rozhodla prestat, tak alkohol sa v jej hlave bude kadejako ospravdlnovat, ze na co je potrebny. Vymysli aj nemozne, aby udrzal alkoholika pri alkohole. Vela robi aj prostredie, v ktorom sa pohybuje. Ked kazdy okolo teba pije, tak je lepsie nevychadzat ani z domu, moj pripad. Treba zacat riesenie tohto problemu dlhsim rozhovorom, nie vyhraznym, pokial jej spravanie nie je agresivne, ked ma vypite. Aktualne ma s nim vela ludi problem, lebo je to leg.droga.