Kvasinky a akne, aloe vera

Príspevok v téme: Kvasinky a akne, aloe vera
VikiM

Ahojte, potrebovala by som pomôcť. Po neustalych problemoch s travenim a bolestami brucha som zasla k vseob.lekarovi. Po vysetreniach mi zistili helikobaktera a kvasinky. Na helikobaktera som brala lieky teraz už ok. Avšak kvasinky nadalej.. Mám neustále akné, bolesti brucha, zle travenie, opakujuce sa mykozy.. jednoznačne su za tym všetkym kvasinky ktorych sa však neviem poriadne zbaviť. Potrebovala by som nejake rady, ako jesť ake doplnky stravy pomôžu. Vynechala som cukor (avsak nie uplne kedze ma to stale laka, ale pracujem na tom), mliecne nepijem pretoze mam intoleranciu, kavu obcas, alkohol urcite nie, mäso velmi neoblubujem cize ho ani casto nekonzumujem, jem dostatocne mnozstvo zeleniny a ovocia. Pravidelne jem, ranajkujem, pri ranajkach konzumujem psyllium ktore mi odporucala lekarka na zlepšenie travenia, beriem probiotika, pila som aj aloe vera ale po nom som mala neskutocne bolesti v bruchu a niekedy aj zapchu alebo hnacku, pokracovat v piti aloe, pomoze mi nakoniec alebo je to hlupost? Uvedomujem si ze je to beh na dlhu trat no.. velmi by mi pomohla rada od niekoho kto sa toho skutocne zbavil.
Ďakujem

Angelika3

V prvom rade treba vysadiť všetky tieto lieky. Je známe, kvasinky sa stávajú voči použitým liečivám rezistentné a tak postupne pomaly nič nepomáha. Telo si musí vybudovať prirodzenú imunitu. Bude to trvať ale treba jednoducho vydržať.
Keď už niečo použiť ako prvá pomoc na mykozu z vonku, môžem odporučiť ku koncu sprchy popreplachovať normálne teplou vodou zmiešanou s pár kvapkami čajovníkového oleja, osušiť, ponatierať kokosovým olejom.
A liečiť zvnútra. Ovocie a zelenina nestačí, hlavne skôr protiplesňové potraviny, bylinky, všetko vo veľkom množstve, vhodné sú aj štiplavé pálivé potraviny a korenie- kurkuma, zázvor, klinčeky, škorica, surovy cesnak, čili, oregano.

Akne svedci o tom ze tvoja strava naozaj nie je v poriadku aj ked mysliš že heh, možno to maš aj z liekov...
opat prirodzená imunita, raz príde deň že si daš aj sladké a vôbec nič sa nestane.