Strach z budúcnosti

Príspevok v téme: Strach z budúcnosti
Asi neriesitelne

Dobrý deň,mám dlhodobý problém a myslím si,že už to je pomaly aj na lieky (neviem ako to už riešiť) pre niekoho možno banalita no pre mňa nie.Problém je v tom,že sa neviem vysporiadať zo stresom,strachom atd...som ešte rok na materskej dovolenke a už mám obavy z práce (mám sa kam vrátiť) ale je tam jedna kegyňa čo mi svojím správaním dosť pokašlala sebavedomie ( bola dosť neprijemná) a mám obavy že sa to bude opakovať a budem na tom ešte horšie ako pedtým.Rodina mi hovorí,že mám dieťa a zmení sa to aj ja ale ubehli 2 roky a ja cítim stále ten istý strach.Strach z nej aj zo všetkébo z budúcnosti čo bude. Prosím čo mám robiť? Dokopy to trvá 5 rokov.

Angieeeee

Takych som uz zazila, trocha som sa povrtala v psychologii.. Mozno s nou striedavo oblacno vykyvat :D, ale bol by to len sustavny boj. Z jej strany utok - z tvojej obrana. Da sa to v mnohych pripadoch aj roky vydrziavat ak ti praca stoji za to. V tom sa musis rozhodnut len ty sama, lebo taki ludia sa nemenia..... Nerozmyslala si nad nejakou novou pracou? Ak by si o tom chcela viac popisat
angiiiiieeeee2@gmail.com

swistica

Z popisu temy to vobec nevidim na psychologa alebo na psychiatra. To kde uz dnesna doba dosla, ked na vsetko odporucame tabletky? A navyse tuna tabletky len preto, ze ju niekto v praci sikanuje??? Urcite nie.

Zakladatelka temy - nie je dobre, ze nad tym premyslas i pocas materskej. Teraz by si si mala od prace oddychnut. Ten rok vyuzi na svoje zdokonalenie - cudzie jazyky, nejaky kurz, pripadne ak je potrebna rekvalifikacia. Za rok sa moze vela zmenit a mozno dotycna pizda odtial odide. Kazdopadne teraz sa tym nezaoberaj, ale vzdelavaj sa. O pol roka sa zacni rozhliadat po novej praci. Je mozne, ze najdes nieco lepsie, ako bola stara praca.

jjoe

Psychológ, ak máš aj fyzické príznaky, a vôbec sa nevieš zbaviť zlého pocitu (plač, silný strach), tak psychiater. Ake budeš zle reagovať na psychiatrické lieky, tak jedine dobrý homeopat. Pravá liečba je len homeopatická, tam je potrebné aby homeopat bol schopný vybrať správny liek.

dokazesto

Ale je to riešiteľné. Vzchopiť sa. Už si sa nastráchala dosť. Uvedomiť si, že nad tvojim životom nemá nik iný moc len Ty. Nedaj sa obmedzovať. Už si na inom leveli. Máš dieťa, rodinu. Pošli ju v duchu do prdele. Predstavuj si ju ako malú blchu...:)

Zuzka8

Asi a požiadať o zmenu priestoru?

No na tie úzkosti môžeš užívať horčík, silnejší horčík a môžeš na čas aj komplex vit. B. Oboje sú na nervový systém, aby bol trošku posilnený pri zvýšenom strese. Môžeš aj probiotiká, už aj v prirodzenej forme zakysané mlieko, ovocie zel.

Nebolo by odveci možno zistiť, že ktoré vitamíny pri nedostatku spôsobujú úzkosti a dať si ich vyšetriť. Tuším že ale tu Ti nehradí sumu poisťovňa, tak možno našetriť abo. ..

Je dobré hľadať príčinu dokiaľ sa dá. Lebo bez príčiny nenájdeš správny liek i keď na úzkosti neexistuje zázračný liek, ak Ti ho ponúknu, tak neber. :-D Je to vec na dlhšie riešenie.

Unavená nie si?

Asi neriesitelne

Asi by to bolo najlepšie riešenie ale keď mám tú prácu istú a ostatní sú ok len tá jedna osoba ok nieje :( manžel mi stále hovorí,že všade sú takí ľudia a musím sa jej len postaviť lenže každý sme iný on by to možno dokázal ale ja nie bojím sa toho čo bude keď jej niečo poviem či sa znova nezablokujem keď to príde....niekedy pomohlo že som ju ignorovala ale tak sa to nedá večne.

naozaj problem

Podobnu kolegynu som mala v praci aj ja. Nasla som si novu pracu a dala vypoved. Bola som z tej starej kolegyne vsak stale taka vystresovana, ze som to prenasala i do novej roboty. Dala som teda vypoved a som doma. Teraz po 4 mesiacoch rozmyslam, ze uz by som si mohla rozposlat zivotopisy, ze uz by to mohlo byt ok. Skusila som i psychologa - este pocas prvej prace. Sam povedal po par sedeniach, ze tu je riesenie len zmenit pracu.