Plavecký a menštruácia

Príspevok v téme: Plavecký a menštruácia
Ijvctvcnj

Budúci týždeň máme plavecký a mne zrovna vtedy vychádza menštruácia, preto som celý mesiac pila citrónovú vodu, čítala som že ju odďaľuje. Avšak uz druhý deň mám citlivé a bolestivé prsia a podbruško a pocit ako by som ju mala dostať. Preto neviem čo robiť. Či sa ďalej natlačať citrónmi, možno že by som si ju ešte oddialila o pár dní, ak by mi to vôbec pomohlo, tým pádom by som ju mala možno celý budúci týždeň, alebo sa to už vykašľať a čakať kedy normálne príde. Tampón sa bojím dávať nakoľko som ho nikdy nemala a raz keď som sa o to pokusila, tak to nedopadlo dobre.

Van-ness

Mozes to vyskusat, bud ti to pomoze alebo nie. No ked uz mas take priznaky, tak pravdepodobne mrchu dostanes. Ale ved si das tampon a vec vyriesena.

Monika1984

Citronova voda moze pomoct aj nemusi.
Gyn. predpisuje hormonalne lieky neviem ja som ich neuzivala ale ako kazde hormony moze ti byt zle a rozhadzat ti to dlasi cyklus. Skoda ze nevies riesit tampon.

Ijvctvcnj

Neviem, na jednej strane som rada, že sa možno nebudem musieť ukazovať v plavkách, lebo nemám najlepšiu postavu, ale na druhej strane mi je ľúto že nebudem môcť plávať.

Bambi3

Ja by som to nechala na prírodu, plaveckého sa nezúčastnila, veď svet sa pre to nezrúti. Vôbec sa kôli tomu netráp. Toto je záležitosť, ktorú musí pochopiť každý rozumný človek.

swistica

Kamaratka riesila podobny problem u gynekologa. Nieco jej predpisal. Menstruaciu dostala neskor, mohla plavat, no bolo jej z toho dost zle.
Dalsia moznost je pouzit tampon, alebo menstruacny kalisok. Zavadzanie si mozes nacvicit i teraz. Ak si ho vsak este nepouzivala, ides do rizika, ze sa na plaveckom nieco nepodari a aj tak je stale riziko infekcie.
Z tychto moznosti by som si ja osobne zvolila moznozst nezucastnit sa plaveckeho.

ahjajjaj

choď ku gynekológovi. Dá Ti niečo na oddialenie. Ak je na to neskoro, vysvetlí Ti, ako zaviesť tampón. Citrónová voda sú babské reči.