Ahoj, podobné témy tu už odzneli asi viac krát ale neviem čo robiť s tým mojim problémom
Kamarátim sa s jedným chlapcom, mám 18, a celý čas spolu flirtujeme, dávame si komplimenty, srandujeme a tak, povedali by ste si že všetko je fajn že?
Až na to že že na mňa nemá čas, povedal že nie je zvyknutý s niekym strávť veľa času a ja som to skúsila rešpektovať, povedal mi že ma má rád, viac ako kamarátku tak som ho pozvala na rande, povedal že môžeme kľudne ísť, že to bude fajn
A práve dnes mi povedal aká som pekná a hneď pár sekúnd na to že asi nie je pripravený na vzťah.. ja som úplne mimo, pripadá mi to ako detská hlúposť no neviem z toho von, stále si ma namotá a potom ma takto hnusne odkopne
Posledné dva týždne zaspavam s plačom, neviem čo deň prinesie a akú bude mať zajtra náladu, mám toho dosť. Samozrejme je toho oveľa viac ale toto mi prišlo ako základ a aj tak sa mi už nechce rozpisovať, a áno viem mala by som ho asi poslať do riti alebo bytm trpezlivá ale ja už neviem čo s tým..
Trápim sa kvôli chlapcovi
Mudry muz/chlapec ten, ktory sa nenecha vmanipulovat do vztahu, pokial to tak neciti. V konecnom dosledku by to nebola vyhra ani pre nu, len trapenie. Niektore zeny svojim uhananim muzov dost podcenuju, zaujem im sice lichoti, ale maju k tomu aj oni co povedat.
Riesenie je byt tolerantny a nehladiet si len svoje zaujmy. Myslim ze dobreuz ponukol dobre a ferove riesenie. Ci on ma byt teraz povinny s nou chodit, lebo to ona chce?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
klapo a ake je tvoje riesenie danej situacie? zohladni, ze ona sa trapi a takyto stav ju nici a nic pozitivne jej neprinasa, uz ani to flirtovanie ju nebude bavit, kedze to nikam nevedie
velmi ti rozumiem, mam podobny problem. ked sa chces prestat trapit, tak asi jedine riesenie je prerusit kontakt. mozno je v tvojom okoli aj iny zaujimavy chlapec.
petroneta,
mozne to je, ale tato tema skor naznacuje , ze jej autorka nie je emocionalne, ani psychicky dospela. Zo skusenosti viem, ze mnohe zeny nie su psychicky dospele ani po 60-tke.
klapo, každý chlap je inokedy dospelý. Môj menší syn ako 18 ročný ešte emocionálne dospelý zďaleka nebol. Teraz má 19 preč, a asi práve to, že sa stretáva každý deň s nejakými starosťami spôsobili, že mi už viac pripadá dospelý ako pred rokom. Starší ten bol už ako 18 ročný zrelší citovo ako mladší teraz. Takže tej bývalej učiteľke verím, že na strednej tí chalani ešte zrelí nie sú. Rozhodne keď jej povedal, že na vzťah nie je zrelý, tak mu má veriť, že naň nie je zrelý. A povedal jej to veľmi pekne, veď ju navyše pochválil, že je pekná.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
To je zaujimave vysvetlenie, navyse od ucitelky . To by som necakal. Ak muz nechce vztah, tak je este decko a ak zena, tak to znamena, ze je emancipovana a nezavisla.
V zivote by si si mala zvyknut, ze nie vsetci musia robit to, co ty prave chces. Lebo to je skor spravanie rozmaznaneho decka. A to plati aj pre ucitelku.Dufam, ze uz neuci.
nemáš prečo plakať, veď sa mu páčiš. Asi si jeho prvý vzťah, a chalani sú viac decká ako dievčatá a menej zrelí. Ak Ti povedal, že nie je zrelý na vzťah, tak asi fakt nie je ešte zrelý. Pre nich sú prioritou zatiaľ ostatní chalani- kamoši.
Bola som učiteľka na strednej škole, a jeden chalan sa mi sťažoval, že priateľka mu robí scény, že sa s ňou nechce stretnúť a že ju nemá rád a tak. A že on ju má rád, ale keď majú rozohranú nejakú partiu hry s kamošom, tak nejde k nej, ale ku kamošovi. Že veď sa s ňou raz-dvakrát do týždňa stretáva, ale ona by chcela každý deň. Tak to by potom na kamošov ani čas nemal, o tréningoch ani nehovoriac. Čo je vzťah väzenie? Nech je baba akákoľvek pekná, väzniť sa nedá.
Takže to, kvôli čomu sa trápiš, možno charakterizovať, ako, že chceš od decka, aby bolo dospelé a nerešpektuješ, že to fakt nedokáže.