Myogénne poškodenie

Zuzka8

Vďaka za záujem. Viac hláv viac rozumu.
Ja som sa nevidela na zamestnanie, kde by som pracovala hlavou. Tak som začala fyzicky pracovať a hovorila som si, že kto nemá v hlave, má v nohách. Ale teraz aj to sa u mňa potratilo.
Tak sa spolieham na Boha, že mi dá múdrosť ako ďalej s prácou. Vždy mi ukázal, ako ísť ďalej, tak len trpezlivo počkať, lebo On sa vie práve v ľudských slabostiach dokázať kým je.

Zuzka8

No, mňa boleli nohy tak koncom r. 2017, ale to možno na dva týždne, potom v júli 2018 ma boleli nohy, to som plakala pred obvodnou, lebo to bola ako silná svalovica... Potom ma začalo bolieť celé telo vo februári 2019. Tak a už viete o mne všetko. Ale nie.

Viac ma začali, keď som začala fyzicky pracovať, ako zamestnanie myslím. Takže, môže byť, že je to pozáťažové poškodenie, že som slabý typ človeka.

A ja som brala AD, akurát som s nimi začala, nechcem hovoriť nič na tie lieky, ale tiež som zvažovala či nie z nich. Ale boleli ma nohy aj predtým.

Katiko

Podla toho, kedy a ake problemy sa zacali. Napr. Ci neprebehla nejaka infekcia, ci sa neuzivali neja lieky, ci nebola extremna zataz a pod

sval

je to poskodenie svalu, kde neurcila, akeho druhu neurcila, neda sa k tomu napisat nic viac. skus napisat ake mas problemy, mozno ti tu niekto poradi.

Zuzka8

Na EMG mi vyšlo, že nervy mám o.k., iba ľahké myogénne. Robila mi aj na ruke a aj nohe. Potom aj nos. .. V závere to ale ako dg nemám.

Zuzka8

Jo, doktor mi to zistil, konk. lekárka a nie cez biopsiu :), ale cez EMG mi to zistili. .. Hej, Sval, to máš pravdu, keď neviem či sa to neprekrýva s inou dg. Preto som chcela vedieť príznaky tohto poškodenia. Ale v poho, však ja sa ho potom opýtam.