Zo zvedavosti - ake mobilne aplikacie pouzivate

Príspevok v téme: Zo zvedavosti - ake mobilne aplikacie pouzivate
mijunik

Ahojte, len ma tak zaujíma, ake mobilné aplikácie, ktoré vám nejako pomáhajú, používate. Teda po mojom povedané - aké užitočné aplikácie máte nainštalované v mobiloch? Manžel totiž krúti hlavou, že vôbec nechcem využívať všetky výhody mobilu. Ale keď mne stačí telefonovať, písať SMS, fotiť, ísť na internet, do kalendára, pisať si poznámky. A ešte baterku, navigáciu a časovač využívam. Pred týždňom som objavila a nainštalovala som si aplikáciu na zapisovanie a vyhodnocovanie hodnôt krvného tlaku. ? Óóó, veľký pokrok... ? Pripadám si pri manželovi niekedy ako z praveku. ?? Ale rada si prečítam, čo využívate vy, možno tu nájdem nejaký dobrý tip.

Monika1984

Whats app, Viber, Tango, Messenger, Instagram, Skype, Linkedin, George, Stocard, DM, Batery saver, VZZP, Zlavomat, TV Program, WomanLog, Booking, Flashlight, Prekladac, Ryanair, Wizzair, Easyjet, Vueling, Aitalia, FLIO, Flixbus, Studentagency, Cestovny poriadok, BESTsf, Youmakemakeup, LivecollageRadioexpres, Smule....vypisala som Vam vsetky :)

swistica

Z beznych aplikacii su to appky pre socialne siete a e-maily. Na upravu fotiek PicMonkey a Unfold. Slovniky, Poznamkovy blok, letaky obchodov, kde nakupujem, youtube.
Aplikacii je take mnozstvo, ze v nich az tazko najst nieco uzitocne a bez reklam.

Bubliii

Mobily mame s muzom len na volania a sms, viac nic.. sme asi staromodni, ale mam pocit ze technologii je okolo mna aj tak privela :-)

ahjajjaj

predtým som pracovala ako učiteľka, a nebola som na mobil zvyknutá. Do práce som chodila na bicykli a potrebovala som taký mobil, ktorý všetko vydrží. Napr. vydržal aj to, že mi vypadol z vrecka a spadol do mláky a našla som ho až o hodinu, keď som sa vrátila na miesta, kade som sa na bicykli premávala.
Čo používam? Sms, a telefonujem. Pozriem koľko je hodín, a nastavím si budík. Občas nejaké fotografie, tie prepošlem na mobil manželovi a on to dá potom na PC. Žiadny smartfón, žiadny internet a za mesiac miniem na telefón do 4 eúr.