O co mu ide?

Príspevok v téme: O co mu ide?
Marika1212

Ahojte, prosim vas, chcela by som vediet vas nazor na tohto muza. Mam dlhorocny vztah, v ktorom sme si privelmi s priatelom naublizovali a denno denne hadali,nebyvame spolu. Uz niekolkokrat som mu dala na vyber ci chce rozchod alebo sa pokúsime ist dalej a nas vztah napraviť. Ked sme to skusili, tak z jeho strany vsak nesiel ziaden fyzicky dotyk, nechytil ma, neobjal, nic. A naviac, ked som sa ho snazila vzdy pobozkat odsuval sa alebo sa vzdy ponahlal prec. Ked som sa to znovu pokusala riesit, tak odpovedal, ze nevie preco je to tak, ale ze ma miluje a keby ma nemiloval, nebol by predsa so mnou. Znovu som sa spytala ci chce rozchod alebo ist dalej. A on sa ma spytal, ci vidim ako jeidne riesenie rozchod. A vzdy ked sme si nepovedali ako dalej, odisla som domov a on nic, nepise, nevola, neozyva sa. Tiez uz som sa ho pytala ci to chce len takto do stratena a nepovedat si normalne ano nie. Co to ma akoze znamenat? Ked sa spytam na rozchod, tak to vraj nechce a ked pokracujeme, tak proste akoby je to to iste, lebo absolutne sa neozve pokial nenapisem ja. Preco sa nevie normalne a na roivnu vyjadriť?

alicia27

povedala by som, ze ti nevie povedat "kaslime sa na to" ale robi vsetko preto, aby si to ty povedala a aby on bol potom chudacik, ktoreho si nechala...ved ako moze predsa takyto vztah fungovat?..

ahjajjaj

tak teraz si už ale stoj za rozhodnutím a nekontaktuj ho Skús sa niečím zamestnať, odpútať si myšlienky od neho. Nieže sa budeš chcieť vrátiť, lebo tým strácaš sebaúctu.

Marika1212

Uz som sa tak nahnevala, ze som to ukoncila. Ved kazdy musi vediet, ci chce bud alebo. A nie, ze pokračujeme a som akoby mrtva. Musim sa postaviť na nohy a zvladnut to! Uz sa nemienim neustale niekomu prosit o lasku.

petroneta

my ženy máme potrebu jasne vidieť a všetko podrobne analyzovať. Muži jednoducho žijú zo dňa na deň, a prispôsobujú sa okolnostiam. On je rád, keď je s Tebou, ale pekne sa zaobíde aj bez Teba. Rozchod je pre neho nejaký konečný verdikt, akože s Tebou už nemôže byť a nemôže sa cítiť príjemne.
Preto sa rozísť nechce a preto hovorí, že Ťa má rád.
Na druhej strane Ty máš potrebu mať ho ako svojho najbližšieho človeka. Tieto kritériá nespĺňa. Je na Tebe a na sile Tvojich emócií, resp. na rovnováhe medzi citmi a rozumom, ako to tu písal Mirec, či sa budeš ešte pár mesiacov trápiť, alebo ho necháš ísť.

ahjajjaj

ide o kamarátstvo a nič viac. Preto žiadne dotyky a kamoška mu nechýba, iba občas, preto sa neozýva. Neozývaj sa ani Ty. Chce ísť do stratena a nechať rozhodnutie na Tebe.