Holenie tela

Príspevok v téme: Holenie tela
miki9

Ahojte, vsade citam ako sa chlapi bezne bezproblemov holia, a preto neviem, ci je problem len u mna, tak sa chcem spytat na par veci. Rastu mi trochu chlpy aj na hrudi, co sa mne osobne velmi paci, a pri rozopnutej koseli alebo pri volnejsom tricko to uz vidno, preto som sa rozhodol to oholit, skusal som to najprv ziletkov, potom aj so zastrihavacom bodygroom od philipsu, no po oboch variantoch to potom vzdy nepohodlne picha. Kedze vela sportujem viete si predstavit ako sa to spravalo pri suchajucom sa tricku ja po dvoch dnoch od oholenia, prijemne to nebolo. Navyse vzdy po oholeni mi na hrudi aj bruchu zostavaju male cierne bodky, teda kratke chlpky. Chcem sa teda spytat, ci je normalne, ze to vzdy zozaciatku picha, alebo to pri pravidelnom holeni nejak prestane, a druha otazka je, ci to viem nejak oholit, aby mi nezostavali bodky po chlpkoch. Napr po holeni v podpazusi, ktore robim pravidelne, ma nikdy nic nepicha, preto nechapem preco je to tak na inych miestach. Takisto pri holeni intimnych partiach, doteraz som to len zvykol skracovat, ale rozhodol som sa, ze vyskusam zmenu :D A nebol to dobry napad, tiez to hlavne pri sporte strasne pichalo, a celkovo som mal vzdy taky pocit nepohodlia. Viete mi povedat, ci to je normalne alebo robim nieco zle? Dakujem.

pomocnica

A ako sa holíš? Proti smeru rastu chĺpkov? No neviem, ale treba v smere a potom skôr tak z boku a prípadne až na koniec proti smeru, tiež viem, že existujú aj krémy proti tým čiernym bodkám(aj keď neviem si predstaviť na akom princípe fungujú) a akože, keď ti dole vyhovuje len skrátené, nerob zmeny ak ti to nie je comfy a čo sa hrude týka, tak si musíš nájsť ten dobrý štýl, lebo zarastená hruď môže byť sexy, alebo to môže vyzerať ako chlp sem chlp tam, čo ja nepovažujem za 2x vzrušujúce, alebo to môže byť v štýle "na orangutana", čo tiež nie je sexy keď dobreže brada nie je spojená s hruďou. :D
Tak veľa šťastia a tiež ešte sa nehoľ extrémne často lebo ľahšie to ide s dlhšími chĺpkami a aj odmočenými, čiže pred holením sa sprchuj, aby sa ti otvorili póry.
Pekný večer.

miki9

Ked mam pravdu povedat, ked som sa cely oholil, vyzeralo to divne :D Ale zas sa mi nepaci, ked to vidno pri rozopnutej koseli alebo pri volnejsom tricku. Nevyzera to divne? Nehovorim o tom, ze tricka s Veckovym strihom vobec nenosim.