hrcka v prsniku

RNG

Hrcky, cysty a jod, o tom som viackrat prispel do fora.
Jod sa podiela na vyrobe hormonov ale aj enzymov.
Spravidla pri dodani extra jody hrcky, cysty a podobne sa reabsorbuju.
Jod mozno dodat vo forme morskych rastlin alebo par kvapiek jodovej tinktury na spodok brucha aspon raz do tyzdna.

bobcek

urcite navstiv gynekologa, a poziadaj aby ta poslal aspon na USG pre zaciatok, nech aj ona skusi prehmatat prsniky, malo by to byt sucastou kazdorocnej preventivnej prehliadky, nenechaj to len tak a necakaj... ja som mala tiez zle skusenosti s gynekologom, za ktorym som sla uz v 14 ze ma boli prsnik a spravil zo mna hlupu pubertiacku, ze je to normalne, stalo to este dva roky a vkuse to bolelo, az nakoniec na moje naliehanie ma poslal na USG, nastastie... bol to sice nezhubny nador, ale nemusel narast do takych rozmerov... neboj sa si stat za svojim a urcite poziadaj o vysetrenie.. drzim prsty

helena 44

nie nebola mam 28 rokov a uz som zmenila 2 gynekologov teda pred tym chlap a teraz zena a ked mi robia prehliadku este v zivote mi nikto nerobil prehliadku prs tak vazne neviem co su to za prehliadky a doteraz som s prsami problemi nemala lebo vsade citam ze prehliadka odber krvi cytologia prehliadka prsnikov a u mna nic vazne mi to pripada divne ci treba o to poziadat alebo ´neviem stale ma to boli a ide mi to k rebram viac

Ivka 1

Helenka choď čím skôr ku gynekológovi,pošle Ťa na sono alebo na
mamografiu. Tento rok si už bola na mamografií ?