mam taky problem uz asi tyzden ma boli pod v prsniku v oblasti medzi rebrami a spodnou castou praveho prsnika mam tam taku hrcku ale to moze byt mozno hoci co tak by som chcela vediet ci si myslite ze by to malo byt nieco vazne alebo mam vyckat ci to neprestane vdaka
hrcka v prsniku
Hrcky, cysty a jod, o tom som viackrat prispel do fora.
Jod sa podiela na vyrobe hormonov ale aj enzymov.
Spravidla pri dodani extra jody hrcky, cysty a podobne sa reabsorbuju.
Jod mozno dodat vo forme morskych rastlin alebo par kvapiek jodovej tinktury na spodok brucha aspon raz do tyzdna.
urcite navstiv gynekologa, a poziadaj aby ta poslal aspon na USG pre zaciatok, nech aj ona skusi prehmatat prsniky, malo by to byt sucastou kazdorocnej preventivnej prehliadky, nenechaj to len tak a necakaj... ja som mala tiez zle skusenosti s gynekologom, za ktorym som sla uz v 14 ze ma boli prsnik a spravil zo mna hlupu pubertiacku, ze je to normalne, stalo to este dva roky a vkuse to bolelo, az nakoniec na moje naliehanie ma poslal na USG, nastastie... bol to sice nezhubny nador, ale nemusel narast do takych rozmerov... neboj sa si stat za svojim a urcite poziadaj o vysetrenie.. drzim prsty
nie nebola mam 28 rokov a uz som zmenila 2 gynekologov teda pred tym chlap a teraz zena a ked mi robia prehliadku este v zivote mi nikto nerobil prehliadku prs tak vazne neviem co su to za prehliadky a doteraz som s prsami problemi nemala lebo vsade citam ze prehliadka odber krvi cytologia prehliadka prsnikov a u mna nic vazne mi to pripada divne ci treba o to poziadat alebo ´neviem stale ma to boli a ide mi to k rebram viac