Neviem si poradiť

Príspevok v téme: Neviem si poradiť
Princess13

Tak neviem ako mám začať. Už dlho..vlastne skoro celý život mám problémy čo sa týka nadviazania kontaktu s inými ľuďmi. Bojím sa. Mám pocit že ma nikto nemá rád a že som vždy sama. Mám pocity smútku,nervozity, dokážem si škriabať tvár a potom aj chrasty čo ostanú. Niekedy mám pocit že naozaj nie som v poriadku.
Som unavená, smutná , na každého som nepríjemná. A neviem čo s tím.

Kalgan1

...alebo si natoľko inteligentná, že bežné problémy ľudí ti pripadajú smiešne. Na tom nie je nič zlé, lebo to skutočne smiešne je.

marvel81

Ahoj.Tvoj problém ako aj mnoho iných problémov súvisí s tvojimi negatívnymi myšlienkami. Aké máme myšlienky a vnútorné pocity od toho sa všetko odvíja. Myšlienky sú základ činov teda toho čo robíme my sami ale aj toho čo sa NÁM STÁVA. Teda keď budeš mať pocit, že ťa nikto nemá rád, že budeš vždy sama, budeš mať pocity smútku a nervozity tak to presne sa ti bude diať. Treba pracovať na pozitívnom myslení. S vlastnej skúsenosti viem, že k získaniu takéhoto myslenia a celkovo šťastia najrýchlejšie pomáha nezištná pomoc druhým. Stačia maličkosti. Čím viacej toho pre druhých urobíš tým rýchlejšie sa zmení tvoje myslenie k pozitívnemu, Keď nemáš energiu na pomoc druhým alebo nevieš ako im pomôcť tak potom existuje viera v niečo pekné čo nás stvorilo a určilo náš osud. Môžeš tomu hovoriť ako chceš napr. boh ale keď začneš veriť v silu creátora a pána všetkého a najlepšie ho začať mať rada i keby si mala pocit, že ho nemáš prečo mať rada ,lebo ti doposiaľ iba ublížil (ale to sú všetko iba skúšky ako posilniť tvoju dušu aby rástla a nezakrnela). Keď začneš VERIŤ a MAŤ RADA tak MÁŠ ABSOLÚTNE VYHRATÉ úplne vo všetkom načo si len spomenieš. Toto všetko sú moje vlastné skúsenosti ako aj mnohých iných múdrych ľudí. Ja sám do svojich 31 rokov som bol kopa nešťastia a negatívnych myšlienok, potom som však začal robiť všetko čo som napísal a môj život sa otočil o 180 stupňom. Teraz som absolútne pozitívny, vo všetkom sa mi darí, mám dobré vyhliadky do budúcnosti a splneniu mojich najväčších snov. Tak niečo skús. Želám veľa šťastia.