Začalo sa to všetko v septembri, na začiatku 7.ročníka,keď som dostal novú vyučujúcu(vyučujúce) na hodinu telesnej výchovy. Na 1.hodinu som sa nedostavil, kvôli tomu že v škole nefungoval zvonček. Už vtedy som videl že s ňou nebude moc do reči. Túto situáciu nakoniec vyriešila moja triedna v môj prospech. A táto vyučujúca má podľa rozvrhu ani neučí, ale má na starosti dievčatá. Ona hodnotí a vyučuje celý ročník (baby aj chalani). Druhá vyučujúca nič na hodine nerobí, iba stojí. Na druhú hodinu už bol zase s ňou problém, pretože som mal hodinu ospravedlnenú od rodiča, lebo som bol chorý. A ona povedala že sa chcem len uliať z hodiny, aby som nič nemusel robiť . Neskôr táto učiteľka ochorela, takže bol chvíľu od nej pokoj. Vrátila sa až skoro napolroka, kedy mi dala 3 z telesnej. A mal som medzi 1 a 2. Musel som behať 1500 m aby mi dala lepšiu známku. Vtedy povedala že mám chodiť na jej krúžok, ktorý ma s druhákmi(kedže učí na 1.stupni). Potom som bol dlhšiu dobu chorý, a mal som 1 hodinu ospravenenú od doktora. A ona povedala že mi už nebude nikdy prilepšovať.Neskôr, sme začali na telesnej isté jarné testovanie, ako to ona nazýva. Dala mi z neho 5. Nútila ma robiť veci, ktoré nedokážem urobiť lebo mám veľmi slabú motoriku a mám problémy so srdcom. Niektoré veci dokonca robila cielene, aby ma mohla zosmiešniť pred spolužiakmi. Začala sa vyhrážať že ma nechá prepadnúť. Pre mňa to bol šok, pretože som jednotkár. Raz dokonca nakrúcala ako cvičíme na hodine. A mňa ako sa učím kotúľ. Začal som chodiť na jej krúžok pohybové hry s druhákmi,aby ma nenechala prepadnúť. Moji rodičia boli kvôli tomu za riaditeľkou školy a tá si ju veľmi obraňovala. Teraz sa celá trieda na ňu sťažuje a zastáva si ma. Neviem, ako sa to vyrieši, ale triedna povedala že sa bude snažiť. Bojím sa že sa to všetko otočí proti mne. Prosím píšte ako to mám vyriešiť.