Nikde nikoho

Príspevok v téme: Nikde nikoho
jumbacisko

Ahojte, možno sa vám moja otázka zdať ako hlúpa, ale už viackrát ma to napadlo- všimli ste si, že nikdy vonku nevidíte a nestretávate nikoho zo svojho okolia? Kedy ste napr. stretli svojho profesora v obchodnom centre alebo v meste? Ja nikdy a to študujem VŠ v rodnom meste a svojich učiteľov a spolužiakov z rodného mesta som videl prvý raz v živote...kde sú všetci pozaliezaní? Všetci trávite voľný čas len doma?

olivara

V dnesnej dobe je to tak, ze vsetci volny cas travia za PC alebo za mobilom, takze sa ani necudujem, ze ich nestretavas.

Kalgan1

Je fajn, ze ľudia riesia pravopis, ale na na margo "ma" a "mi" napadlo, je to taka bežná chyba, ze dehonestovat človeka len na zaklade toho a v takej miere, je smiesne.

swistica

Uroven pravopisu vobec neodraza vysku IQ a schopnost studovat na VS. Osobne vobec nerozumiem potrebe niektorych jedincov riesit gramatiku. Upozornovat na gramaticke chyby, navyse takymto urazlivym sposobom, by malo prestat skoncenim strednej skoly.

Preco chces stretnut prave svojich ucitelov? :-)

je to

podobne, nikde nikoho nestretavam, ani v meste ani na ziadnych kulturnych akciach. tiez mi to vrta hlavou, kde vsetci su, mozno na svojich chatach mimo mesto a cez tyzden len robota a domov.

ahjajjaj

Odkedy som chorá, mám problémy s chôdzou. A ako naschvál stretávam ľudí a som obeťou viet typu: "ježiš Mária, a tebe sa čo stalo?"
' nič, iba si robím prieskum reakcií okolia na telesne postihnutých občanov'
(a potom tých zhrozených ľudí strašne ľutujem a radšej ani stretnúť nechcem.)

clooo

Pedagog, sú študenti, ktorí neovládajú ani základy slovenského pravopisu a ich hlúposť sa prejavuje aj v iných oblastiach. Niet divu, dnes to ide s kvalitou slovenských VŠ a mnohí ich študenti nemajú žiadnú úroveň, najmä ženská časť študentov, keď slečny prechadzajú ročníkmi vďaka tomu, že rozkročia nohy ich bystrejším (samozrejme väčšinou aj bohatším) spolužiakom a tí im spravia rôzne práce, diplomovky atď.

Jumbacisko, čo tak sa na VŠ s niekým zoznamiť, vymeniť si kontakt ? Potom sa s osobami z prostredia školy budeš môcť stretnúť kedy len chceš.

Pag

Postari by mali prejst na system roznasania posty - hod a utekaj - najlepsie do hlavy. A tie letaky by mohli byt maksie...

Pag

Inak, ja stretavam vonku len ludi, ktori su za to plateni, postarku, polisov, na trznici vreckovych corkarov a tak! Treba sa mat na pozore. "Dnes verit netreba, doba je surova".

Pedagog

Ty nestudujes VS, lebo na to nemas IQ, inak by si vedel, ze sa hovori "mi napadlo" a nie "ma napadlo". Napadnut ta moze medved, ale napadnut ti moze nejaka myslienka.