Potrebujem poradiť (starostlivost o pleť)

Bubliii

Ahoj, urcite by som po umyti tvare vodou rano zacala s cistiacim gelom Navia, nechala posobit a po umyti naniesla denny krem. Co sa tyka nocneho kremu, neviem, ja som ich zacala pouzivat az dost neskoro, tak okolo 25r, ze ci ti to nezatazi pokozku? Ale vyskusat mozes... Co sa tyka tej masky 2v1, pozeram, ze je peelingova, peeling by sa nemal pouzivat castejsie ako 1-2x do tyzdna, to uplne staci. Gel od Dulcie v navode pisu, ze len na poranene miesta, takze asi na pupaciky a podobne, nie na celu plet.
Dufam, ze som ti pomohla a som rada, ze si sa rozhodol podporit domace a prirodne znacky, velmi ma to tesi :)

Filip123456

Čauko znova, popozeral som si rozne produtky a nakoniec som sa rozhodol pre tieto, no neviem ze v akom poradi ich mam pouzivat, cim zacat a podobne je mi jasne ze cistiacim gelom ale neviem poriadne co dalej :d vedeli by ste mi poradit?

www.dulcia.sk - gel - 1/2x

www.dulcia.sk - cistiacia maska 1/2x

www.nivea.sk - denny krem

navia.sk - čistiaci gel

navia.sk - nocny krem

Bubliii

Len neviem, preco niektore odkazy mazu a ine nie, potom t vyzera ze tu robim reklamu. Ale vsak skus pogooglit. Som sa trosku pomýlila, znacka je Soaphoria, nie Soaporia.

Kaerstyn

Nie je začo :). Pri výbere som brala som do úvahy, že nemáš akné, a ako píše Bubliii, najdôležitejšie podľa mňa je aby si si večer vyčistil tvár a na deň používal krém. Nech sa ti darí :)
A tento krém je vyslovene určený pre mužov: www.dulcia.sk

Bubliii

Ahoj, presne ako pise kocka podo mnou, isla by som aj ja radsej do prirodnej kozmetiky. Mozes este skusit zn. Soaporia, je to SK znacka a maju kvalitne vyrobky za dobru cenu. -odkaz odstránený-
Konkretne vyrobky ti zial neviem poradit, lebo ked som ja bola tinedzerka tak bola prirodna kozmetika na SR este v plienkach a nic sa nedalo kupit v obchode, nieto este cez net. Ale je tam cely rad pre normalnu plet aj zmiesanu plet.
Inak je super ze nemas akne, myslim, ze nejaky cistiaci gel si radsej zaobstaraj aby to tak aj ostalo, ale na hlbkove masky a vyzivy mas podla mna este cas, to je skor pre zrelsiu plet. Zaklad je dobra pletova voda (bez alkoholu!), nekomedonny krem (teda neupchavajuci pory) a ten cistiaci gel staci raz za tyzden, alebo ak mas pocit velkej mastnoty.

Filip123456

Ináč, neviem síce, či je to podstatné ale zabudol som napísať, že mám dosť čistú pleť, akné som nemal, malokedy nejaku vyrazku, neviem ci to nieco zmeni vo vybere produktov ale radsej to pisem :d

Kaerstyn

Ahoj, tieto prípravky by ti nemali uškodiť, myslím, že si si celkom dobre vybral. Osobne ti však skôr odporúčam bio kozmetiku, konkrétne slovenskú. Dôveru mam v značky: Dulcia, Navia, Modrá púpava. Problém by však mohla byť vyššia cena, neviem koľko si ochotný investovať, ako si na tom finančne. Ak smiem, odporučím ti konkrétne výrobky od týchto značiek. Je možné, že ešte sa ti neskôr vyskytne nejaké akné, čo je bežné v tvojom veku. Osobne by som bola rada keby som mala tieto kozmetické produkty keď som ja bola v tvojom veku.
Aloe vera gél - môžeš ho používať 2x týždenne cez noc. Nebudú sa ti tvoriť nedokonalosti, hojí pleť,vyživuje... www.dulcia.sk

Čistiaca maska- používaj 1/2x za týždeň www.dulcia.sk

Pleťový krém: navia.sk

Čistiaci gél: navia.sk

Krém na noc (tvár si pred tým navlhči, napr. kvetinovými hydrolátmi, lepšie sa vstrebe) navia.sk

Toto je taká základná starostlivosť o tvoj typ pleti, v ponuke týchto značiek nájdeš toho ešte oveľa viac, sú to vynikajúce značky, ktoré veľa ľuďom pomohli...