Dobrý deň, rada by som prijala Vaše rady ohľadom priateľských vzťahov kde nájsť nejakých nových známych a pod. Mám síce kamarátov ale tí majú väčšinou veľa školy a iných povinností alebo chodia piť každý piatok o čo naozaj záujem nemám. Respektíve ak tu má niekto podobný problém alebo chce len niekoho nového spoznať a zažiť nejaké nové zážitky tak budem len rada :) najlepšie niekto kto sa vie aj vyjadrovať a ma aspoň nad 18rokov. Pekný deň
Priateľské vzťahy
Záujmové fóra na nete. Kurzy a stretávky nordic walkingu napr.
:D *
Väčšinou tieto aktivity mam za sebou ešte ked ma bavilo byt s kamarátmi ale ďakujem za Vaše rady...snad niečo využijem... A mamičkou sa nechystám byt a ani Bohu predať celý život ?
Posilovna, plaváreň, jazykový kurz, kurz jogy, mládežnícke stretnutia v kostole, umelecká škola, neskôr ako matka v materských kluboch, na ihrisku, dobrovoľnícka činnosť. Proste nesedíet doma a netukat na klávesnice. :-))
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Koníčky=hobby, záľuby, veci ,ktoré rada robíš vo voľnom čase. Pri nich spoznáš veľa ľudí, ktorých baví to čo teba. To nie je žiadna rubrika na tomto fóre :D
Ako to myslíš že pri koníčkoch to je tu niečo take alebo tak? Ja som tu totiž nikdy nebola nepoznám to tu
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.