Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co mate doma?

Príspevok v téme: Co mate doma?
Absolike

Ahojte, chcem kupit novu sedacku, doteraz sme mali doma taku este staru velmi, nic uper, obycajna, vysedena. Vtedy na sedacku velmi neboli peniaze, tak sme brali co prislo ako najlepsia ponuka. No teraz uz penazky su a chcel by som si vybral mozno aj taku do Lka, nemate doma taku ? KOnkretne sa mi paci tato www.drevona.sk e lepsia latkova alebo kozena alebo semisova? Ako je to s udrzbou , ktora je najhorsia na udrzbu ?

zena

Mam 30 rocnu finsku kozenu obrovsku L sedacku s uloznym priestorom, roztahovaciu. Bez roztahovania sa na nej vyspia 2 osoby. Som spokojna. Udržba minimalna, vlhka handricka a pripravky na kozu.

Bubliii

Ahoj no my mame taku L-kovu doma.. je latkova na vrchu a na spodu, akoby pod nohami je koza. Nie sme moc spokojni lebo koza sa uz zacina olupovat a to tu byvame necely rok, ale neviem, kedy bola kupovana (sme sa prestahovali do zariadeneho).
Co sa tyka tvojich otazok - ja mam radsej textilne gauce, ale je pravdou ze na omak je prijemnejsia koza. Myslim prava, nie ekokoza k tej sa este dostanem. Mnoho ludi sa stazuje ze koze je studena na pocit, hlavne v lete, ked sedis s holymi nohami. Ale tak staci prehodit deku alebo co. Lebo taku makkost ako ma koza, ktora sa ti prisposobi textilom nikdy nedosiahnes. Ja som vzdy mala k dispozicii zial len textilne gauce (na kozu fakt nemam), ale u znamych som zvykla sem.tam prespavat na kozenom gauci a parada to bola, makkucky, prijemny.
Semis - neviem, nemam skusenosti, ale ak plati to co aj pri topankach tak semis by si mal chranit pred vodou. Co moze byt problem, predsa len v obyvacke vacsina ludi riesi nejake caje, kavy a podobne.. ku malym detom by som tiez isto nesla do semisu.. a ako sa to cisti, to vazne netusim..
Asi najhorsou volbou je ekokoza, hoci financne najdostupnejsia, lebo sa ti do par rokov proste osucha a sedacku mozes vyhodit. Nikdy som este nemala nic z ekokoze, co by sa mi do tych 2,3rokov neznicilo. Takze nevyhadzuj na toto peniaze, ak uz mas vysolit 1000e za sedacku tak nech ti aspon 10 rokov vydrzi, nie? Textil sa da opravit, zasit, aj koza asi nejako..
No a udrzba.. textilnu davame normalne vytepovat, nie je to ani drahe (co som si vzdy myslela), niekto si to robi aj vo vlastnej rezii.. Koza by sa mala cistit asi len nejakou handrickou pripadne specialnymi pripravkami, to by ti mohol viac poradit niekto kto ma takuto sedacku. Este co by som mozno vyzdvihla je tvrdost gaucu, zalezi asi na tom ci ho budete mat vylucne na sedenie alebo aj na prespatie navstevy a tak, ale osobne mam radsej pevnejsie, kde sa da aj natiahnut a clovek sa nezabara.. ale toto je vylucne na tebe