Mam uchylky

Príspevok v téme: Mam uchylky
Neviemproste

Mam asi viacero uchyliek. Vzrusuju ma rozne predstavy, divne ale je, ze len niekedy. Vzrusi ma to, vyhonim si nad tam, a potom na to aj dva mesiace nepomyslim. Zacalo to mocenim. Zacalo ma minuly rok vzrusovat predstavy priatelky, ako moci, pri sexe alebo proste ze len moci na postel a ja sa na to pozeram. Tento rok sa k tomu pridali dalsie veci. Napriklad prdenie, predstavujem si, ako mam sex s priatelkou a ona pri tom prdi. Dalsie je, ze ma obcas vzrusia tehotne zeny. Uz asi styrikrat som masturboval nad tehotnou. Najnovsie sa mi parkrat stalo, ze ma vzrusila predstava priatelky s inym chlapom, tiez som nad tym masturboval. Mne vsetky tieto veci obycajne pridu nechutne, ale niekedy ma to vzrusi, ani neviem preco. Je podla vas normalne mat taketo uchylky?

petroneta

Autor témy pozerá priveľa porna alebo číta priveľa o takýchto úchylkach. Inak tehotná žena je v pohode.

Jax

Kazdy je nejak uchylny.
V tvojom pripade to je na pokec so psychiatrom, pretoze sa to ma progres, vyvyja sa to a asi "zhorsuje".
Este stale je to ale ok, horsie bude, ak to prestanu byt len predstavy a zacnes ich aj naplnat. A nebude ti stacit dobrovolny pissing, ale budes potrebovat napr. nedobrovolne nasilie...
Lebo to je tiez ten kontrast a najvacsi je zivot/smrt, ak plodenia/akt zomierania, eros/thanatos...

Tutanchamon_xD

Viemproste to bude asi tým, že žiadnu nehľadím už vyše roka. Zistil som, že samému mi je najlepšie :)

Neviemproste

Toto podo mnou som praveze nepisal ja. Vobec nechapem, ze niekoho bavi si takto z niekoho robit zarty. Alebo mam fakt schizofreniu?

Neviemproste

Dobreuz, ano presne, lebo ide o ten kontrast, ze si vzruseny, zazivas nieco krasne a zrazu prd, nie zvuk, to je nic, ale ten poriadny smrad ma vzrusi. Ten kontrast toho pekneho s tym hnusnym. Je to ako slane tycinky v cokolade, tiez kontradt, ktory ti naplni sladke aj slane naraz, tak ti to naplni vzrusenie s tym zhnusenim. Ja viem, som zvlastny. Mozno mam schizofreniu si niekedy o sebe myslim a mavam aj predstavy a rozpravam sa s nimi. Asi je to velmi zle, ze?