Kvalitný zubár západné príp. stredné Slovensko

Bubliii

Ono na tej stranke si mozes pokukat aj inych zubarov v NR a pripadne obvolat 3-4, ze kedy by boli schopni ta objednat.. ale je to taky risk, ked do toho clovek ide len na zaklade toho co napisali ini, parkrat mi to takto vyslo a bola som spokojna s lekarom, ale nie vzdy.
Dufam, ze sa ti ozve aj niekto iny a da konkretne tipy na lekarov :)

Rezak

Ďakujem ti za infošky :) Recenzie mi zobrazuje, asi mu zavolám, škoda, že sú u neho dlhé čakacie lehoty, to mi veľmi nevyhovuje, ale to je asi všade

Bubliii

Ano, som spokojna. Tu su nanho aj ine hodnotenia, jedno z nich je moje, snad ti to zobrazi lekar.pluska.sk
Len oni su tam dvaja, otec so synom, preto som dodala to ml.(mladsi). Ja mam ale dobre zuby takze sa tam ukazem fakt raz do roka, tie zuby, co mi museli tahat boli vykrutene 8cky, ktore sa mi uz fakt nezmestili do sanky. Aj sestra k nemu chodi a je spokojna.. je mladsi, tak 35 rokov asi? Aj sestricka OK. Akurat ma dlhe cakacie doby.. odkedy zaviedli povinne objednavanie tak v januari ma objednala na preventivku az na maj :// Dentalku on sice nerobi, ale jedna jeho sestricka ano v osobitnej ambulancii v tej istej budove.. s tou som tiez velmi spokojna. Sidli v Poliklinike Parovce.
Ineho zubara asi ani nepoznam.. zvysok rodiny a kamarati chodia po sukromnikoch, co je pre mna velmi vela penazi...

Rezak

Ďakujem ti za odpoveď. To mesto si trafila, Nitra je jedným z preferovaných miest :D Ale tak nevadí mi aj niečo ďalej, ak je to fakt kvalita a človek je spokojný, predsa, k zúbárovi sa zvyčajne nechodí každý deň, ale len párkrát do roka. Si teda s Mudr. Rumanovským spokojná?Ak by si mi k nemu ešte niečo napísala, bol by som rád. S mojou terajšou zubárkou dobré skúsenosti nemám, nedostatky vidím už pri ústnej hygiene, ktorú podľa mňa vôbec neurobila dôsledne.

Bubliii

Ahoj, mozno by si mal aspon mesto konkretizovat, lebo zubarov je velmi vela. Ale ak chces teda konkretne tipy, ja chodim k Mudr. Vladimirovi Rumanovskemu ml. Za mna spokojnost, objednas sa telefonicky, vynovene priestory, fajn pristup k pacientovi, aj deticky k nemu chodia.. myslim, ze je asi statny, lebo s vynimkou injekcii od bolesti som zatial nic neplatila, ani RTG. Ak mas zaujem poskytnem cislo, ale myslim ze aj na nete bude hockde vypisane..