Mám takú otázočku, že co si myslite o kontrole telefónov toho druhého? A naopak, ked vám niekto kontroluje telefon a iné veci osobného charakteru. Myslíte si, ze tomu, komu to nevadí nemá čo skrývat a naopak. ten kto si telefon stráži ako oko v hlave má čo skrývať? Ako je to u vás? Ako by ste to riešili kebyze načapete toho druhého s VAŠIM MOBILOM V RUKE?
KONROLA MOBILU a iných osobných vecí
noobovia mat tak vase problemy..... omg si mozem zobrat priatelov mobil kedy chcem a aj naopak omg.... .
podľa mňa to každý skôr či neskôr urobí...len skôr či neskôr má každý pochybnosti o tom druhom. ide to s časom..hm..rutina menej milovania, menej náklonnosti a podozrievanie je tu...či NIE?
No z toho mi vyplyva, ze si zistila nejake pre teba zle veci a asi si velmi tolerantna, ked si mu to len tak odpustila... Ja uz by som neveru netolerovala v ziadnom pripade.
No ja som mu skontrolovala mobil po 2,5 roku chodenia po 1. krat lebo som nieco tusila a nevedela som to inak dokazat. Zistila som vela veci..dali sme to do poriadku, hneval sa na mna. teraz mam pocit ze je poslusny, nechava mi aj pc pri mne vsetko, telefony neschovava a ja mam uz nemam pocit, ze by som mala nieco kontrolovat.
Ako sa hovori doveruj,ale preveruj.Ale je to hlavne o dovere.Ja by som to nikdy nerobila.Hlavne nie potajomky tomu druhemu zobrat mobil.Je to chore.
Ak mas na mysli taketo kontrolovanie vo vztahu, myslim, ze nie je dobra ani jedna moznost. Kontrola je len znakom nedovery voci tomu druhemu, ale zase na druhej strane, aby chytal amok, len co sa k jeho mobilu priblizis, to uz je podozrive. Mne partner pravidelne "dovoli" napriklad precitat mu smsku, ktora mu prisla a tak nemam vobec dovod hrabat sa mu v mobile dalej. Je to proste o pocite dovery. Ja by som sa citila pod uroven nejak snorit.