Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s ocami prosím vás pomôžte mi

Príspevok v téme: Problém s ocami prosím vás pomôžte mi
Sofi 123

Ahoj prosim pomôžte mi moje oči zrazu začali vyzerať inak..Pred pár dňami ..Znicoho nič migréna a zle videnie a oči mám prizmurenejsie a nedokážem ich mať otvorené úplne, a celkovo akoby také vyhasnuté sú bez života úplne iné ako predtým, a akoby sa nepozerali obe oči tým istým smerom ale trochu pomimo keď sa na seba pozriem do zrkadla, a tiež to zhoršené videnie, mam pocit že vidím všetko skreslené a trvá to len pár dní predtým som videla super, mám hrozný strach neviem čo sa to stalo s mojimi očami, zažil niekto niečo podobné alebo neviete čo by to mohlo byt?

in blossom

este sa spytam, migreny mavas pravidelne, alebo si mala len teraz prvykrat? lebo ja napr. na ne trpievam a ked mam taku echt kvalitnu migrenu, tak okrem toho ze mi je od zaludka aj zle, tak mam naozaj aj zhorseny zrak a kludne aj par dni po nej este, cize to moze byt pozostatok toho. dala by som tomu par dni, ale naoazj sa spytaj niekeoho blizkeho, nech na teba pozrie, ci sa mu javis ok na vyzor, budes mat objektivnejsi pohlad a podla toho sa zariad, potom navstiv toho ocneho, ak to nebude lepsie alebo ti blizky clvoek povie, ze sa pozeras inak/zvlastne

in blossom

ako mas zhorsene videnie? vidis dvojito, rozmazane alebo nejake ciarky/svetelne zablesky v zornom poli? ak len rozmazane, mohla sa proste zo dna na den u teba vyskytnut kraktozrakost, nejak vzdy zacina. na tvojom mieste by som isla ku ocnemu.

lebo moze to byt problem so zrakom (kratkozrakost, nejaky zakal...) ale moze to byt aj neurologicke, co ti ale ten ocny bude vediet povedat, ze to nie je problem oci a uz ta poslu inde, pravdepodobne k neurologovi.

a mozno to je psychosomaticke len, neprezila si v poslednych dnoch nejaky silny stres? mozno ked sa par dni skludnis, prejde to.... mozno to je len tvoj pocit, nahovaras si to. spytaj sa niekoho blizkeho nech sa na teba pozrie, ci sa pozeras normalne (ci neskulis, nemas nejaky tik, privrete viecko, etc.) hlavne o to ide, ci vidis napr. na telku alebo do dialky normalne, vidis vsetko precitat? ak ano, naozaj to moze byt len akutny nedostatok niecoho, skus si nasadit magenzium a B-komplex. aj ale realne nevidis na nieco, tak sup k ocnemu