Ahojte, v triede mame 3 dievcata s ktorymi sa vsetci chcu bavit a su velmi oblubene. Hlavne jedna z nich sa paci asi vsetkym chlapcom z triedy. Je dost sebavedoma, mozno az arogantna a velmi pekna. (tvár, vlasy, postava, vsetko) Niekedy je mi luto ze nie som ako ona. Som taka tichsia ale rada pomozem a snazim sa byt mila a usmievava...ale na nu proste nemam. O chvilu idem na strednu a dufam ze sa niekomu zapacim aj tak. Chcela by som sa bavit s nejakymi normalnymi chalanmi, nie takymi "frajermi" ako su v nasej triede...su aj taki?
Nie som popularna
prečítaj si na internete vygoogli si tipy na zvýšenie sebavedomia. Populárni sú sebavedomí ľudia.
Myslim ze to dost zalezi aj od kolektivu takze dufam ze budem mat nejakych dobrych spoluziakov a pojde to samo :)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dobreuz dakujem, snazim sa byt sama sebou a s kamoskami som stastna ale ked vidim ako sa niektore dievcata bavia s chalanmi...aj ja by som chcela ale neide mi to lebo som dost hanbliva...na strednej by som to chcela zmenit a byt viac sebavedoma
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.