Prečo sú ľudia tak zlí?

Príspevok v téme: Prečo sú ľudia tak zlí?
KristinazBA

Co si myslite? Preco su ludia tak zli? Preco tak zavidia, nedopraju, ohovaraju? Preco stale len spochybnuju, obvinuju ze to co poviem nie je pravda, preco nemozu prijat nazor druheho cloveka bez toho aby ho spochybnovali? Nechapem. Ku kazdemu som mila, priatelska, nikoho neurazam, nikoho neohovaram, som urpimna. A napriek tomu som vzdy tercom ohovarania, klebetenia, posmeskov. Bolo to tak uz v skole a je to aj v praci. Nejde mi do hlavy kolko zloby je v ludoch :/

bubacisko

nejaký rovnaký vzorec sa stále opakuje. Niečo si si musela všimnúť, čo sa podobá keď sa to začínalo diať,alebo deje. Neboj,každý máme nejaké problémy, aj čo sa opakujú celý život. Treba na to prísť a riešiť.

KristinazBA

Bubacisko ano to oni si zvolili ma ohovarat a ublizovat mi. Ja sa len pytam preco. Preco to robia? Davam im snad ja k tomu dovod? Som ku kazdemu mila, priatelska, nikomu sa nestrkam no nie som ani arogantna. Vzdy ma to trapilo, uz od mala som bola velmi precitlivela. Taha sa to so mnou uz od skolky, cez skolu po zamestnanie. Dokonca ludia ktorych som povazovala za svojich priatelov ma za chrbtom ohovarali. Nerozumiem tomu.

bubacisko

Uvedom si, že to oni si zvolili ťa ohovárať. Ty si každé ráno môžeš vykročiť slobodne s úsmevom na tvári. Sa tým netráp,že ťa ohovárajú.. sú slepí, bez viery, zmietaní v temnote, keď na nich nejakú energiu minúť: modliť sa, aby spoznali pravdu. A pokiaľ to nedokážeš od seba blokovať,(trápiš sa kvôli tomu len) proste zmeň tú prácu. Kto povedal, že máš trpieť, nie si apoštol, ale mladá dievčina, budúcnosť. Ty ešte musíš vyrásť, nie sa utrápiť, alebo zatrpknúť.

Zuzka8

KristinazBa, áno, zvíťazil nad zlom (dúfajte, lebo Ja som premohol svet Jn. 16,33). Prečítaj si, možno Ťa to utíši.
Pekne si to napísala o Kristovi.

A tak v podstate máš aj odpoveď na to, že prečo sú k Tebe zlí. Ak si iná a žiješ spravodlivo, čo si vieš sama posúdiť, tak potom vieš.

Ja čo som chodila do práce nedávno, tak tam boli fajn ľudia. Hmm. :) Aj mi teraz chýbajú. Iba jedna kolegyňa bola podráždená často, ale keď mám milovať aj takých.

KristinazBA

Ano, ale nastastie Kristus zvitazil nad zlom. A v nom mam nadej ze raz bude dobre. Ale je to tu na zemi tazke. Zvlast ked kracas bozou cestou, tou uzkou a nie tou sirokou.