Mam taky problem, mam priatela a chcem s nim mat aj sex, ale strasne sa hambim vobec neviem preco, hambim sa pred nim vyzliect pretoze mam komplexy z toho ze sa mi vobec nepaci moja vagina :-( aj ked viem ze on je super a vobec nikdy by mi nic zle nepovedal, neviem co mam s tym urobit ... pomoc prosim :-(
Pomozte mi ...
no ja som mala podobny problem...prvy krat bola uplna tma...takze na to poriadne ani neprisiel...a aj ked sme spolu spali uz mozno 6x stale to nevie lebo som sa psotarala vzdy o to aby to nevidel(vacsinou som bola zakrita' ...no problem je v tom,ze zajtra idem za nim a viem,ze to uz dalej skryvat nemozem...neviem co teraz...bojim sa reakcie...a pritom so sexom s nim nemam problem...
Adi neboj. Každý má na sebe niečo, čo nemá rád a pritom to môže byť len nejaké tvoje vnútorné cítenie, ale ostatným sa to zdá OK.
Ja napríklad mám stres, keď mám sedieť v plavkách a zvlní sa mi brucho. Môj priateľ pritom ani nepostrehne, že by sa mi nejako zvlnilo. Proste to, čo sa tebe zdá zvláštne bude preňho určite super, pretože si to ty a on ťa má rád.
Každopádne keď máš z toho stres, tak prvýkrát nechajte prítmie, aby si mala aspoň odľahčenú situáciu. A potom postupne, keď už budete spolu spávať pravidelne, tak už ti ani nedôjde, že si mala z toho niekedy komplex.
to mi je luto dierocka
awoj andrrea, vazne sa prosim nicoho neboj..ja som teraz v Pc nasla priatelovi fotky muslicky nejakej baby - mala velmi velke vnutorné pysky. Predtým mi vzdy hovoril ako s amu to nepaci. A vidis podviedol ma s nou a aj si ju pofotil, tak sa nemusis bat ze by sa priatelovi nepacila ta tvoja. Vsetky su pekne a vsetky vzrusuju.tak klud.
neboj nic prekonas to. drzim palceky holka. a nebojsa ty si prenho sexi taka aka si!!!!drzim palceky cmuk
diky baby ste zlate ... dufam ze to nejak zvladnem, viem ze ma ma velmi rad ale ja mam stale nejake pochybnosti ohladom toho
Tebe sa pacit nemusi, no uistujem ta, ze ak ta ma priatel naozaj rad, pre neho bude ta najkrajsia na svete. Ver mi. A urcite sa pre to netrap. Kazdy sme iny, kazdy vynimocny.
anrejka ajoj.neboj sa ty nicoho preboha. co chces snim spat cez daku foliu??normalne sa obydvaja pomalicky postupne vec po cecicke navzajom povyzliekajte. ak ta ma moc rad tak sa nato ani nebude pozerat. a postupom casu a sa aj budete spolu kupat. chi chi tak ako aj my