laserová operácia očí - vaše skúsenosti

Príspevok v téme: laserová operácia očí - vaše skúsenosti
dadka

Ahoj, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s laserovou operáciou očí. Ja som bola, a chcela by som viedieť aké to bolo, nie tie prvé 2-3 dni, to už mám za sebou, a ani to tak strašne nebolelo, ako to opisujú, možno každý má iný prah bolesti. Skôr má zaujíma aké to bolo napr. po týždni až dvoch, pretože já mám stále rozmazané videnie,problém vidieť do blízka, a teraz neviem či sa to nepodarilo, alebo tak to má byť. Prosím napíšte Vaše skúsenosti. Budem veľmi vdačná.

nomka28

ahojte, ja by som sa chcela spýtať, či sa dá operovať oči, ked mám + ale aj -2 ... takéto kombinovaé diptrie... teda to má môj oco. ja nosím -7, či je šanca, že mi to vyoperujú úplne alebo mi tam ešte zostanú nejaké -1..-2 dakujem za odpoved

alchemilka

Ja som po laserovej operacii 4 mesiace a este stale musim zaostrovat, hlavne do blizka (predtym som bola kratkozraka) Citala som, ze oku to trva aj rok, kym sa uplne zahoji. Takze sa nemusis bat :-)

poliewoocka

Musis byt trpezliva.Takato operacia nie je postavena na tom podari,nepodari.Tu sa ide naostro a s jasnym vysledkom,za ktory si zaplatis.Kolki idu na operaciu pre zamestnanie-napr. rusnovodici...Chce to trpezlivost-ved aj zmysly sa musia spamatat z takeho soku.Po 3 dnoch rozhodne neuvidis extra vysledky.Vela stastia:)))