Vraj som v niektorych veciach (ako obliekanie,vzhlad,spravanie) vystredna.Ja si to vobec nemyslim.Uz mi to povedalo viac osob.Ja si to zrejme vobec neuvedomujem a nerozlisujem co je normalne a co nie.A nemoze byt niekto stale pri mne a daval na mna pozor.Je to neprijemne,lebo ked idem po ulici,tak sa na mna ludia divaju a nechapem preco.Zijem v malom meste,ale keby som byvala napr.v BA,tak tomu by to asi neprislo divne.Tak neviem ci je chyba vo mne.Ale asi je.Tak mi poradte ako mam byt nenapadnejsia.
Vystrednost?
a ako sa obliekas a vyzeras ked ti vravia ze si vystredna?
Vykasli sa na to,co Ti vravia ini.Ide o Tvoj vnutorny pocit.Si samostatna bytost.Pokial tvojim spravanim neohrozujes mravny vyvin alebo zivoty ostatnych,je vsetko ok.A ak na teba bude niekto zizat,vrat im to!!!
Trinity, hlavne bud sama sebou. Vykasli sa na to, co ti hovoria ini, ze sa na teba pozeraju...no a co? Dolezite je, aby si sa ty sama citila dobre v tom, co mas na sebe. A vystrednost si myslim je v sucasnosti dost vseobecny pojem. Presne tak ako si napisala, v tvojom meste je to mozno prilis, no v Ba by si ta nik tak nevsimal, a to nehovorim o vacsich mestach. Ked na teba zizaju, zizaj aj ty na nich. Nenechaj sa ovplyvnovat verejnou mienkou.