poznam sa z jednou babou vychadzame spolu velmi vyborne a stale na nu myslim aj ked neviem preco a dokonca niekedy mam aj ten pocit ze ju naozaj lubim ale je to len chvilkove.Ja ani neviem ci sa mam snou porozpravat o moznom vztahu alebo nehovorit nic a byt snou naozaj len velmy vyborny kamarat. dokazeme sa spolu bavit o uplne vsetkom je nam spolu vyborne.Ale co ak ten vztach by po case stroskotal a zostalo by len sklamanie a uz by nebolo ani to vyborne kamaratstvo.Ja naozaj neviem co dalej z jednej starny by som snou velmi chcel chodit ale zase z druhej nechcem stratit vybornu kamosku.A ona si myslim ze si kladie rovnake otazky ako ja ale u nej asi prevazuje to kamaratstvo ale tiez asi tuzi po vztahu.Myslite zeby sme sa mali spolu o tom porozpravat?
co dalej
Kdyz to pride,tak to pride...
netlacte sa do nicoho.Uzivajte si nadherne kamaratstvo!Ked to budete citit obaja,poznate to:D
Ja myslim, ze by si tomu mal nechat volny priebeh. Ak ste doteraz dobrymi kamaratmi, nevnasaj medzi vas zbytocne napatie nejakymi vaznymi rozhovormi o vztahoch. Ak je vam sudene byt spolu, ono to z toho priatelstva prirodzene vyplynie, neboj. Mozno jedneho dna ani nevies ako a date si pusu a potom uz pojde vsetko samo. Ja by som to rozhodne neunahlovala a netlacila. Drzim palce.