Bohatá baba

Príspevok v téme: Bohatá baba
RadoslavKing

Ahojte. Chcem sa Vás len spýtať na jednu vec. Pre niekoho možno úplná blbina pre mňa dosť podstatná vec. Mám 17, našiel som si jednu babu. Zatiaľ spolu nechodíme ale všetko je krásne, klape to ako má, ona sa namotáva máme sa radi, a z času na čas si myslím že to príde. Žiaľ mám jednu výhradu, nie je to nič za čo ona môže len mám menšie obavy. Baba má bohatých rodičov, má všetko načo si zmyslí. Nehovorím že ja som na tom finančne úplne zle, tiež niesme najchudobnejší. Ale mám strach z toho ako bude prebiehať náš vzťah hlavne z toho finančného hľadiska. Bude mať napríklad narodeniny čo jej kúpim? Určite je zvyknutá na vyšší štantard keďže jej rodičia zarábajú nemalé peniaze. A niesom zlatokop a vôbec mi o peniaze nejde, ide mi o pravú lásku. Budem vďačný za každú radu.

ahjaj

Tá baba je chudobná a Ty si chudobný tiež. Ani jeden z vás nezarábate, všetko je majetkom Vaších rodičov. Za takýchto okolností si budete dávať iba darčeky so symbolickými cenami. Kvety, čokoládu, plyšové zvieratko, knižku stiahnutú a vytlačenú z internetu, cd, ktoré ste napálili sami. Ja si spomínam na naše študentské časy s manželom. Išla som do fotoateliéru, požiadala som fotografa, aby ma odfotil. Manžel dostal na narodeniny fotografiu s rámom.

Tutanchamon_xD

Nie každý, kto je pri peniazoch je horenos, ktorému sa rátajú darčeky a pozornosti, ak dostatočne veľa stáli. Sú ľudia, čo jednoducho majú peňazí koľko chcú, ale vedia sa správať a vedia sa potešiť aj maličkosti, keď sú darované z lásky. Niekomu na tom jednoducho nezáleží, či dostane na narodeniny kvety, bonboniéru alebo drahý šperk. Uvidíš, ako zareaguje, keď jej niečo kúpiš. Ak to ofrfle, alebo sa z toho nebude vôbec tešiť, čo budeš vidieť na jej výrazu, tak bohužiaľ no. Ty samozrejme ale nie si chybou, že nemáš na drahé dary. To je úplne v poriadku. To je o tom, ako je človek vychovaný.

Anonymnaosoba

Ahoj, celkom ťa aj chápem, tvoje obavy a podobne.. Ale napíšem ti k tomu len toľkoto. Na tých darčekoch, ktoré jej semtam dáš (narodeniny, meniny) sám uvidíš, ako je vychovaná a aký potenciál to s ňou má do budúcna. Ak je dobre vychovaná, poteší sa aj maličkosti, resp. poteší sa hlavne tomu, že si si na ňu spomenul a poďakuje sa ti. Ak nie, a bude „požadovať“ od teba drahé darčeky, tak od nej choď rýchlo preč.