Ahojte, mám 16 a veľmi rada píšem texty,príbehy,myšlienky. Naplňa ma pocit pri pomyslení, že by som raz napísala nejakú múdru knihu z môjho života, z môjho pohľadu na život a mojich myšlienok, a tak by si to tisíce ľudí čítalo a niečo si z toho vzalo..Bolo by to niečo ako nejaká téma a ja by som na ňu niečo zaujímavé napísala. Niečo zvláštne, moje čisté divné a originálne myšlienky. Myslíte, žeby to bol dorbý nápad to aspoň skúsiť?
Písanie mojich myšlienok.
určite by si mala robit to čo chceš robit , nech si každy hovori čo chce je to tvoj život, tvoje štastie, ak dokažeš robit niečo čo chceš ty a nie spoločnost tak si silnejšia než velmi vela ludi :P ak chceš možeš mi napisat na mail klikni tu ikonu vedla mojho mena, tiež som dost introvert a pišem si myšlienky, ale nemal som taky fajn napad ako ty :P
Dobre dakujem pekne :))
Urcite sa venuj svojim zalubam a tomu, co ti robi radost a ta naplna. Pis, kolko vladzes a dokym mas inspiraciu. Odporucam knihu "O psaní" od Stephena Kinga, tam mas par dobrych rad a pise zrozumitelne a jasne. Vela stastia ;)
Rýchlo do toho, kým máš dosť síl.