Ako by ste potrestali muzov - pedofilov ktori sexualne zneuzivaju deti ci uz chlapcov alebi dievcata ..
Nemozem pocuvat za posledne dni v spravach ze tu odsudili jedneho tu druheho tu tretieho muza pedofila ze sa sexualne ukajali na nevlastnych dcerach, synoch ci nejaky tu ci tam uniesol dieta a sexulane ho zneuzival a znasilnoval pod vyhrazkami..
Ved ako moze niekto takto detom ublizovat a spinit ich decku zranitelnu dusu ze maju traumu na cely zivot a nevedia sa zaradit so spolocnosti, su odkazani na celozivotnu psychogicku pomoc a psychiatricke liecenie. Nikdy sa z tejto traumy nedostanu a su poznaceni na cely zivot. Niektori sa z toho rozhodnu pre samovrazdu ..
Ako by ste potrestali taku svinu ktora by takto ublizila vasemu dietatu?
Osobne by som takych ludi dala za trest znasilnit nejakymi nadrzanymi buzerantami do analu aj do ust nech trpia rovnako ako tie ubohe dievcata a chlapci.
A co vas nazor?
Ako by ste ..?
Dal by som preskumat, preco to robi, ci aj jeho niekto v detstve nezneuzival, lebo aj jeho obete potom mozu robit to iste inym. Potom psychiatricku liecbu a ochranny dohlad. Netreba sudit cloveka, o ktorom nevies, co prezil, nevies do akej miery to ma v sebe spracovane, ake ma traumy a ci sa mu niekto snazil pomoct v jeho trapeni a psychickom stave...
viaceri by si zasluzili "ufiknut nejaky organ", dobreuz
použiť ich ako pokusné krysy na vedecké pokusy, testovanie produktov a podobne.. život takého človeka nemá absolútne žiadnu hodnotu a zaslúži si len to najhoršie čo nás môže napadnúť.
dobreuz: tak ako písala ahjaj
keby som vzala spravodlivosť do vlastných rúk, zavrú ma do basy a nebudem môcť byť pri mojom dieťati, ktorému ublížili a ublížim mu aj ja.
Ono by to bolo realizovateľné iba pri 100 % istote, že mi na to neprídu a že za to nebudem postihovaná. A tiež neviem, čo sa vyrieši kastráciou. Zoberú mu orgán, ale ubližovať môže aj inak, nielen sexuálne. Nie je žiadna istota, že by bol v budúcnosti neškodný. Bane, Jáchymov, doživotie.
Petroneta a kedy vôbec niekoho spravodlivo odsúdia? Ak by mal kontakty na najvyšších miestach (čo veľa z nich má) tak sa nestane nič alebo dostane úplne smiešny trest. Takým treba ufiknúť orgán a bude pokoj...
Topmanager to by nebol zlý nápad, určite palec hore.
Takýto človek používa svoje obete na vlastné uspokojenie. Tak by sa tento človek mal tiež použiť, ale na ušľachtilejšie účely. Napr. na poskytnutie obličky chorému človeku, kostnej drene, pľúcneho laloku, očnej rohovky, alebo iného orgánu, bez ktorého zato ostane nažive.
trest by som nechala na orgány činné v trestnom konaní. Starala by som sa o obeť.
Dal by som ich vykastrovať.
navodzuješ tu na diskutérov dosť negatívne predstavy. Keby niekto takto ublížil mojím deťom, sama by som sa cítila veľmi zranená a skôr než o treste pre páchateľa by mi boli na prvom mieste deti, aby som pomohla zmierniť následky traumy.
Akože rodinný model, znásilnia mi dieťa, ktoré na to umrie, otec zabije násilníka a ide do basy, a ja ostanem sama s druhým dieťaťom je nelogický z počínania otca, pretože mu išlo viac o pomstu druhému, ako pomoc bolesťou poznačenej manželke a druhému dieťaťu a tak sa tej matke a manželke pridáva ešte viac bolesti.