Ako by ste potrestali muzov - pedofilov ktori sexualne zneuzivaju deti ci uz chlapcov alebi dievcata ..
Nemozem pocuvat za posledne dni v spravach ze tu odsudili jedneho tu druheho tu tretieho muza pedofila ze sa sexualne ukajali na nevlastnych dcerach, synoch ci nejaky tu ci tam uniesol dieta a sexulane ho zneuzival a znasilnoval pod vyhrazkami..
Ved ako moze niekto takto detom ublizovat a spinit ich decku zranitelnu dusu ze maju traumu na cely zivot a nevedia sa zaradit so spolocnosti, su odkazani na celozivotnu psychogicku pomoc a psychiatricke liecenie. Nikdy sa z tejto traumy nedostanu a su poznaceni na cely zivot. Niektori sa z toho rozhodnu pre samovrazdu ..
Ako by ste potrestali taku svinu ktora by takto ublizila vasemu dietatu?
Osobne by som takych ludi dala za trest znasilnit nejakymi nadrzanymi buzerantami do analu aj do ust nech trpia rovnako ako tie ubohe dievcata a chlapci.
A co vas nazor?
Ako by ste ..?
nechápem zmysel toho, prečo to píšete. Ak mi v škole zmlátia dieťa, nie to je prvé, že s ním idem do nemocnice? To, kto ho zmlátil a kto za to môže je až tá druhá reakcia. Prvá je ratovať si decko.
Ako niektori triezvo uvazujete ked ste taku situaciu nastastie nezazili ..ze organy trestne by ho potrestali ale vsak nevidite ako slovenske sudy slabo pracuju? Ake smiesne tresty davaju tym sviniarom?
Alebo ze zameriala by som pozornost na dieta a nie na zlocinca..
Neviete sa vzit a preto reagujete tak pokojne ale predstavte si situaciu,napr. vasa 15 rocna dcera bola sexualne napadana a opakovane zneuzivana vasim druhym manzelom za dverami svojej deckej izby, obchytkaval ju a pripravil o panenstvo, vsukal do nej svojho vtaka, nutil ju k oralu a strkal napr. aj do analu ..ona pod jeho vyhrazkami bola v strachu ticho a trpela zatial co vy ste tiez s jeho penisom sulozili. To vravim o triezvo uavzujucich zenach tuna hej.
Tak co stale ste take pokojne ked si to predstavite akk niekto vasmu vasmu dietatu choro ublizuje a ukaja sa na nom?
Som tiez prekvapeny, kolko nasilnickych, agresivnych zien chodi na toto forum. Tie by mali asi tiez pozatvarat rovnako, ako tych uchylov.
tutanchamon: tu bola otázka, aký trest, keby tá žena, dieťa, bolo naše. Už elementárne otázka obsahovala predpojatosť. Rozhodne takýchto ľudí vylúčiť zo spoločnosti aj z bezpečnostných dôvodov.
www.youtube.com
Ako sa hovorí, že násilie plodí len ďalšie násilie, ale v človeku to neskutočne začne vrieť a búria sa mu všetky hormóny, keď počuje, ako niekto znásilnil ženu, či nebodaj dieťa.
Keby sme im chceli ublížiť na zdravý tak, ako niekto píše dole v komentároch, tak by sme neboli lepšími ľuďmi. Im to osud vráti, verím tomu, že všetkým zlým ľuďom, ktorí zabíjajú, týrajú, znásilňujú sa im všetko jedného dňa vráti a to niekoľkonásobne viacej.
Odrezala by som tomu hajzlovi vtaka a narvala mu ho do huby!!!
Potom zohnala nadrzaneho buzeranta a nech znasilni toho pedofila do riti !!!
organ cmuk dospelák s veľmi vhodným nickom :)
so svojim detskym rozumom by si isiel prvy, dobreuz. ty ziadnu zopovedanost nemas
Ja by som teda bral zodpovednosť do vlastných rúk a ak by ma policajti išli zatknúť, tak sú rovnaké sv**e ako ten deviant a tak ich treba potrestať tiež! Čo si vlastne o sebe myslia sudcovia a policajti? Že sú niečo viac? Aj tak najväčšie sv**e vždy ostanú na slobode, tak rovno dať zákon džungle a bude vybavené!
vyzliekli by ta z talara, sudca