vydrží kamarátstvo 2 dievčatá 1 chlapec?

dobreuz

Slobodnemaciatko Nie všade je sex. energia, existuje kopa kamarátstiev medzi mužom a ženou, nemusí sa všetko končiť vzťahom.

balance

slobodnemaciatko, budem o tom uvazovat, asi mas pravdu, pozeras sa na to realisticky, ja sa vo vztahoch mylim, neviem ich vyhodnotit. ani toto, co si napisala, by ma nenapadlo, pritom je to ocividne. asi si dobry psycholog.

balance

ano, bolo to skor trapenie ako radost hned od zaciatku, takze to bol v tom nasom pripade zly napad. neberiem to ako vtipnu historku a oni urcite tiez nie a neviem o nich nic, ako sa maju. ale my sme si neslubili kamaratstvo, tento tvoj pripad moze dopadnut inak.
a neviem ake je to kamaratit sa s chlapcom a poriadne neviem ani ako s kamaratkou, vzdy som male len take obycajne, nie take ze dobre.

slobodnemaciatko

Lebo sexualna energia. Jedine, ak je gay.
Ktory chlap sa bude kamaratit, ak za to nedostane sladku odmenu?

luna11

Balance, to asi bolo lepšie, že to celé skončilo. Lebo to bolo skôr pre všetkých trápenie. Pochybujem, že to teraz beriete ako vtipnú historku?

Existuje vôbec kamarátstvo medzi mužom a ženou? Ja som mala len kamarátky, neviem aké je mať kamarátov mužov? Keď sú tu nejakí chlapi, akí máte na túto tému názor?

pozemstan eska

luna11: Je hriech. Strácaš čas s niečom čo ti bráni ísť po správnej ceste ozajstného vzťahu, neskôr manželstva a detí, čo je jedným z tvojich poslaní.

balance

luna, uz mi je to jasne, dakujem. nepripada mi to ako zneuzivanie B. je to presne ako to bolo u nas, ja som bola ta B, kamoska ta A. dopadlo to tak, ze kamoska A, ktora nas mala rada oboch, stale organizovala ale postupne sme chodili menej a menej az sme uplne prestali. Jej vadilo, ze jej stale volal a stale za nou chodil, lebo si namyslal, ze to robi kvoli nemu, mne zas zacal vadit jeho nezaujem o mna a prilisny zaujem o nu. Bolo to citit na tych akciach. Dnes sa nikto nestretava s nikym. Kamoske sa tiez nepodarilo ziskat toho dalsieho. A zaroven nas to rozdelilo aj s tou kamoskou.

luna11

Balance a ako to potom dopadlo? A v tomto prípade, nie je to také alibisticke, zneužívanie kamošky B?

Dievča A - dievča, ktoré oboch, aj kamošku aj kamoša považuje za kamarátov. Nemá záujem o vzťah s nikým.

Dievča B - platonicky zaľúbené do kamoša C.

Chlapec C - platonicky zaľúbený do dievčaťa A.