Pred vyse 3 rokmi som zacala chodit s muzom, ktory bol na mna mily, rozumeli sme si a vsetko bolo fajn, no este sme sa len spoznavali a ziadny velky krok sme vo vztahu zatial neplanovali..lenze po 11 mesiacoch som neplanovane otehotnela..prislo to v case ked som pomaly zacala uvazovat, ci sme vhodni pre seba, zacala som si uvedomovat, ze nie vsetko je idealne, v sexe nam to velmi nefunguje a sice si dost rozumieme je medzi nami vela rozdielov a preto som nevedela ci dalej pokracovat, kedze to nebola taka ta laska kedy neustale na toho druheho myslis aj ked nie ste spolu..no kedze som otehotnela a babatko sme si chceli nechat ostali sme spolu zacali sme sa pripravovat na rodicovstvo..do spolocneho bytu sme sa nastahovali 4 mesiace pred porodom..bolo to prijemne a celkom to fungovalo, poziadal ma o ruku. No stale sme si len zvykali na spolocny zivot a spoznavali sa. V tehotenstve mi bol velkou oporou. Ked sa nam narodil syncek bolo to sice krasne ale nesmierne tazke, kedze maly od narodenia velmi zle spal a vyzadoval velmi vela pozornosti..do toho sme riesili stahovanie a kupu vacsieho bytu a svadbu. Jednoducho bolo toho naraz privela, po porode som mala rozne zdravotne tazkosti a do toho nespiace neustale vrieskajuce dieta..Zvladli sme nakoniec prve najtazsie mesiace s babatkom aj sme sa prestahovali aj zosobasili..lenze za ten cas sme sa tolkokrat hadali, vycitali si navzajom veci a do toho unava, ze nam to v sexe uplne prestalo fungovat..ja by som to uz vobec nepotrebovala, necitim v podstate nic ked sa ma dotyka, nebavi ma to a on sice sex chce ale nejako sa uz nesnazi velmi co sa tyka predohry a tak..niekolkokrat mi povedal ze naco sa on bude snazit ze ved chlap len potrebuje uspokojit svoju potrebu a mna to nebavi..tak ze to mozeme robit aj bez snahy..toto moju chut uz zabilo uplne..syncek ma uz rok a pol ale jeho spanok sa nelepsi..po dlhom uspavani konecne ked zaspi sa niekedy o sex pokusime samozrejme v inej izbe no maly je vzapati hore..castokrat len sa zacneme vyzliekat alebo zacneme so sexom a maly uz je hore cize hned je po vsetkom..maly prespi vkuse maximalne hodinu az dve..cize moj spanok je neustale prerusovany a potom ta chut na sex sa uplne vytratila..tym ze sme spolu dost kratko s manzelom tak sme si ani nestihli uzit to zamilovane obdobie a rovno sme spadli do toho ze sme vlastne len rodicia, ktori uz pre seba nie su nejako pritazlivi a idu si na nervy..obcas ma zamrzi, ze sme mladi ludia a mame vsetku zabavu uz akoby za sebou a sice si vieme byt oporou vieme sa aj dost dobre porozpravat a planovat buducnost , je to medzi nami bez vasne, a obavam sa ze aj bez lasky..nerada by som sa rozvadzala ale obavam sa toho ci sa takto da dlhodobo fungovat..nemate niekto podobnu skusenost? Alebo ako fungujete vy so sexom popri velmi narocnych detoch ?pripadne podarilo sa vam niekomu trochu zlepsit vztah a vratit lasku ak uz deti trochu vyrastli?
Manželstvo a sex, keď už sme rodičia
deti som mala rýchlo po sebe. Dôležité je, prejavovať si lásku mimo sexu. Urobiť mu obľúbené jedlo, predtým ako dáš malého spať, ísť spolu s malým k nemu, že dáme ockovi pusu, dáš ju aj Ty, aj malý, spýtať sa ho, aký deň mal v práci, prípadne mu zavolať aj do práce, ak sa dá, kým malý spí. Keď príde z práce, prísť ho privítať bozkom, keď odchádza tiež. Vymyslieť program v trojici na víkend, prípadne aj zveriť dieťa na víkend starým rodičom, ak sa neboja, a ísť niekam bez malého vo dvojici.