Ahojte, mam taky problem, ze mne staci mat zopar malo kamaratov a ked sa na niekoho naviazem a mam ho rada, tak s nim chcem predebatovat nazory na rozne veci a tak. Lenze stretko prejde a ja mu mam chut povedat este hento este tamto ale zas sa neda kazdy den ho volat na stretko. Mne je vsak hrozne luto, ze mu to nemozem povedat a spytat sa ho, pritom ide o malickosti, prkotiny, co ma napadaju, ale aj tak by som to chcela predebatovat prave s nim. Ako to riesit? Nechat si zajst chut povedat mu to? Ako to mate vy? Dakujem krasne.
stretko s kamaratom
dakujem velmi pekne ahjaj. dobre nie je uz to, ze ja som mu vsetko vyzvonila ako jelito, ze ako sa s nim dobre rozprava, a pod. cize on vie na com je, pricom on mne nepovedal, ze aj mne s tebou a pod. toto tiez neviem, ci je mozne, ze len jeden ma pocit, ze vecer bol krasny a ze sme dobre pokecali a druhy zeby to necitil?
a k frekvencii stretiek, ja som mu hovorila, ze ho povazujem za mojho najlepsieho kamarata a ze by som bola rada, keby sme sa mohli vidiet castejsie. on nehovoril nic, vsetko som z neho musela tahat, povedal, ze on by chcel tak raz za mesiac. ja som ostala smutna, pretoze raz za mesiac sa mi zda malo. na to nereagoval, takze dovtedy pekny vecer skoncil dost zle. naozaj mam pocit, ze to uz radsej vobec.
inak, rozhovor je vyvazeny, hovorime raz jeden raz druhy, aj ked asi on viac, je trosku narcis. ked ja rozpravam, pocuva pozorne a reaguje, ale sam od seba sa na mna nepyta a nedava najavo zvedavost a zaujem.
keď je ozajstný kamarát, alebo keď si mu sympatická, tak mu nebude vadiť, kebyže mu zatelefonuješ, naopak, dobre mu to padne. Na druhej strane, ak si bude ako ješitný chlap namýšľať, to tiež nemusí byť dobré. Takže pouvažuj, koľko si sa s ním rozprávala, koľko času ste venovali jeden druhému. Hovorila si prevažne Ty a on počúval, alebo len reagoval na Tvoje veci, alebo to bolo obojstranné? Niekedy menej znamená viac. Minule mi telefonovala kamoška. Viem o nej určité veci, čo jej manžel nevie, a nevedela som, či pri nej nestojí manžel, aby som sa na ne pýtala. Tak som sa nedozvedela. Veď niekedy nabudúce. :-)
jasné, pýtaj sa.
ahjaj, mozem sa ta este nieco spytat?
janinka neviem preco sa pytas, urcite nie.
Nema tvoj kamarat skusenost s alternativnou liecbou, teda konkretne s ihlami? Vymienaju sa?
Dakujem za nazory.
Nemozem dvihat telefon kvoli hlupostiam, to by si pomyslel, ze mi sibe.
ahjaj, to mas asi pravdu, cize v beznom kamaratstve alebo priatelstve nevadi, ze si nestihnete povedat vsetko, hej?
keď sa s ním tak veľmi rada rozprávaš, je možné, že k nemu cítiš viac ako kamarátstvo. Inak by Ti jeho názor nebol až tak extrémne dôležitý.
Ked mas problem zdvihnut telefon a volat, znamena to ze ide i nevyzrety vztah a nie o kamaratatvo.