túžim po láske

Príspevok v téme: túžim po láske
Slobodny999

Som 26 ročný muž, sklamal som sa v láske.
Je to už nejaký čas a rád by som mal opäť niekoho po svojom boku.
Je mi smutno, som osamelý, prežívam.
Neviem, kde si niekoho nájsť, na diskotéky nechodím, v práci mám starší kolektív, akurát sa chodím prechádzať a čítam v parku knihy.
Rád cestujem, chodím na túry, športujem.
Možno aj takouto cestou, ak by ma chcel niekto spoznať som z KE, mám instagram: www.instagram.com , rovnomenne vystupujem aj na Facebooku. Rád by som spoznal príjemne dievča, ženu.

Tutanchamon_xD

Toľko tém o tejto istej téme stále. Každý si niekoho hľadá a keď si ho aj nájde, tak potom zase sa zakladajú témy, ako nie je vo vzťahu dotyčný šťastný, alebo sa zamiloval do niekoho iného a nevie čo robiť atď.

Načo si na silu niekoho hľadať ? Načo chodiť na zoznamky si hľadať partnera na vzťah ? Radšej nech to príde samo a nie to vkuse siliť, ako keby vzťahy boli to najdôležitejšie na svete. Aj tak tie dnešné vzťahy stoja za deravý groš, samozrejme česť výnimkám.

Panici zase v mojom veku (25) alebo panny si zase hľadajú vzťahy a výslovne napíšu, že chcú zažiť sex, pretože ho ešte nikdy nemali a lezie im to už na mozog a ako chcú niekoho milovať atď.

Príkladom je kontrolór, ktorý sem už nechodí. Bol panic tuším v mojom veku a jedného dňa si proste vrzol na prvom stretnutí s jednou babou. Super, už nie je panic a život ide ďalej a aj tak sa nič nezmenilo. Viem, že zakladateľovi o toto nejde, len píšem, že prečo niekto hľadá na silu vzťah.