Co dnes 8.5. robite?

Kalgan1

swistica zrusenie sviatkov vsak nevyriesi to, ze ludia nemaju ziadne zaluby a maju prazdne zivoty, ktore nevedia cim vyplnit. Kazdy by mal mat nejake hobby okrem sedenia pred telkou...

momentik25

normálka ako každý iný voľný deň... čo je také výnimočné na 8 máji okrem toho že máme voľno? :D mám ísť do mesta pochodovať a oslavovať víťazstvo nad fašizmom? :D ale keď už sme u toho tak ma napadlo, pre tých, ktorých chcú tento deň mať výnimočný, tak si ho môžete spraviť tématický - pozrite si nejaké dokumenty o fašizme napríklad :DD

Pag

Tak 4.9.1983 presne v case od 10. hod. do 10:45 som sedel v skole na hodine slov.jazyka v prvom rocniku zakl.skoly vedenou sudruz.ucitelkou, ale co s dnesnym dnom?, tak to nevie nikto. Asi treba ist tentokrat do seba. Potom ta osvieti, bude to na tebe znat, ale budes sa stale chciet smiat ha ha. Pozdravujem pani ucitelka, velmi ste mi uskodili tou protekciou, pravdu povediac, ale nebudem sa vecne hnevat, stacilo do dnesneho dna.

Kalgan1

Co tak... pozriet si film, pozriet si serial, pozriet si TV, pozriet si videa na mojevideo a youtube, pozriet si nejake dokumenty, hrat hry, precitat si knihu, casopis, magazin, clanky na internete, citat si diskusie na forach, byt cely den na facebooku, na twitteri, na pokeci, na badoo, na tinderi a lamentovat nad tym preco su vsetci stastnejsi ako ja, ist na prechadzku, ist na vylet, do mesta, do lesa, do hor, k jazeru, k rieke, ist sportovat, ist na bicykel, korcule, kolobezku, ist autom niekam, ist cvicit, cvicit v posilke, cvicit doma, robit domace prace, upratovat, vysavat, umyvat, malovat, lakovat, varit cely den a potom nadavat ze kto to ma vsetko zjest, ist von s kamartmi alebo meditovat nad tym preco ziadnych nemam, ist chlastat, chlastat v krcme, chlastat doma, na zahrade, na balkone, chlastat vonku, v meste, v lese, v horach, depkovat doma, lustit krizovky, premyslat nad tym preco nemam ziadne konicky... Ach, sakra, stratil som nit, urcite som na nieco zabudol