Zdravím, hľadám nejakú cestovku, ktorá organizuje dovolenky pre nezadaných, nemám dievča ani som nikdy nemal. Tak rád by som si našiel niečo vhodné, stačí aj SVK kde sa da zoznámiť Ideálne zoznamovací pobyt ale v mojom meste kde bývam ani v okolí TN som nič nenašiel ani keď zadám "dovolenka pre nezadaných" do Googla aj tak nič nenajde. To tu na SVK mám ako 26 ročný nezadaný smolu?
Dovolenka pre nezadaných
Pátral som po tom ako 26 ročný single a panic, ma to vytáča a som dobre nasraný s toho, ale samozrejme SVK takéto služby má len v BA cez speed dating, alebo na FB som našiel jednu stránku a ty sídlia v Levoči - čo som zadal Zoznamovacie pobyty Slovensko. Takže pokiaľ mam prácu nahovno že tam neni žiadna v mojom veku alebo mladšia, tak už neni šance. Na ožran diskotéky a také blbosti ja nechodím. Ja ako človek čo nemám auto, mám vodičák ale šoferovanie ma absolútne nebaví a robí mi to stres. Využívam skôr bus a bicykel. Takže možnosti takýchto pobytov u Nás takmer ani nie sú.
Oh, ja budem mat 28 a som nezadana ak viete niekto o niecom takom tak sa tiez rada pridam..
niečo sa poriadalo pre slobodných, ale pre katolíkov, tak neviem či to bude prekážka. Bolo to cez krestansku telku...