Ahojte,
už dva mesiace mám nového partnera, zo začiatku bolo všetko OK, ale posledné dni som si všimla, že keď sme spolu tak sa vyhádžem, keď som čerstvo oholená tak mám vyhádzané brucho a intímne partie, ale včera som bola vyhádzaná už aj na ruke a predlaktí. Sú to také malé červené fliačiky a väčšinou to do pár hodín zmizne. Môže to mať niečo spoločné s mojim priateľom? Obidvaja sme zdraví, on síce kožné problémy má, ale iného charakteru a nie je to nákazlivé. Je to pre mňa dosť nepríjemné a neviem, čo s tým mám robiť. Musím pripomenúť, že stalo sa mi to len teraz, resp.odkedy som s ním. Keď som mala iného partnera, tak sa mi to nikdy nestalo a alergie nemám na nič. Ďakujem Vám.
"Alergia" na priateľa?
Moze byt alergia na kozmetiku/avivaz. Ked sa ti to zas vyhodi tak to aspon nafot a hod na forum edusan.sk tam radia aj zdravotnici a lekari.
ahojte, lieky pokiaľ viem neberie žiadne. Je zdravý, akurát že od malička mal problémy s kožou - atopický ekzém. O tom jedinom viem. momentálne mám týždeň kľud a nič sa mi nevyhodilo... spomínal mi sám, či to nie je jeho drogériou alebo avivazou alebo niečím podobným. Ale sama neviem, nakoľko je teraz kľud. dostať sa u nás na kožné je problém, nakoľko doktorka tu ordinuje len 2dni v týždni a to je dosť nereálne sa k nej dostať, keďže mne sa to vyhadzuje sporadicky. ?
na neho alergiu to asi nie, mozes mat alergiu mozno napr. na jeho pot, ak berie lieky alebo nejake ine problemy... ja by som isla na vysetrenie radsej :)
O takej alergii som sice pocula ale je to velmi raritne. Az budes zase vyhadzana chod hned na kozne nech sa na to pozrie lekar.
Mozno si od neho nieco chytila
Chod k lekarovi!
normalne chod na kozne s tym...lebo to moze byt ozaj cokolvek...
Berie tvoj priateľ nejaké lieky?