Som neista a vsetko si kazim

Príspevok v téme: Som neista a vsetko si kazim
Ixynnaa

Ahojte, som neista vo vztahu, najskor boli pochybnosti,prekonali sme mnohe prekazky,mame sa radi no uz roky si nie som definitivne 100% ista ci je to to prave. Zaroven sa vsak lubime ,aj sme tuzili po zasnubach no ja som si to az prilis zidealizovala a naplanovala a priatel mi to splnil no ja som mala zmiesane pocity lebo to uz nebolo prekvapenie.
Stale si takto kazim pekne chvile, ale zaroven je to asi aj preto ze citim sem tam stale tu neistotu,hladame si teraz spolocne byvanie, a ja stale neviem co robit. Akoby som nevedela zauujat stanovisko ci ano alebo nie.
Mam uz dost rokov chcem aj rodinu a byvanie no neistotou to stale brzdim,nemam vela znamycb a pochybujem ze tak skoro by som si ineho nasla.
Navyse momentalne som este aj bez prace takze som uplne v keli.
Co s tym?

petroneta

v prvom rade rieš prácu, potom frajera. Nie je fér byť s niekým len preto, že sa bojíš, že by si si iného nenašla.

Beee

Ako si to napísala koniec-koncov sama, mne z toho vyplýva, že si s ním len z dôvodu istoty a pocitu strachu, že by si si nenašla iného. Čiže si polož otázku, či chceš vstúpiť do manželstva s niekým len z tohoto dôvodu a s vedomím, že je to tak ako to je a takisto, či si to tá druhá strana zaslúži.