Ide o to, že stále klamem. Vymýšlam si, prifarbujem isté veci , zveličujem. Začalo to naozaj s menšími a drobnými klamstvami, neskôr som už začal klamať o vážnych veciach. Niekedy si ani neuvedomujem čo hovorím, ale poviem to a hneď to v duchu oľutujem. Niekedy zase klamem cielene aby som niečo dosiahol. Prosím, pomôžte mi. Nechcem už klamať
Často klamem
Tutanchamonovi vsetko najlepsie:)
mas aj nejaku psychiatricku diagnozu?
Možno je za tým tvoja väčšia zhovorčivosť. Skús byť stručnejší, áno, nie a potom mať dostatok koníčkov a známych, aby si mal dosť pestrý život aj bez prikrášľovania.
Pokojne v tom pokracuj, za par rakov, ta vsetci dobri kamarati opustia a ked sa dozijes staroby zomries absolutne opusteny sam, lebo si nikd nedokazal mat s nikym hlbsi vztah, zalozeny na banalnej veci ako cista pravda
daniela ďakujem pekne :)
pripájam sa k blahoželaniu, Tutanchamon. Tak zdravie, šťastie, lásku, úspechy. Zvykla som čítať Tvoje príspevky, iste nie všetky, ale tak všeobecne, sú mi celkom sympatické.
dobreuz on klame všetkých :) klamal svojich kamarátov, rodinu a ešte aj frajerku, takže jemu je to asi jedno. Neodpísal som mu na posledných 11 správ a aj tak mi volal a písal, ešte mu nedošlo, že ho už všetci majú u zadku :D a áno mal som, ďakujem veľmi pekne :)
Tutanchamon_xD Takí ľudia majú asi diagnózu, podľa mňa si už ani sami neuvedomujú, že klamú. A klamú aj samých seba :D
Inak všetko naj Tutanchamon, ak sa nemýlim, včera si mal narodeniny...
Poznám človeka, ktorého som ešte možno rok, dva dozadu ešte považoval za kamaráta a tiež je chorobný klamár. Od základnej školy si vymýšľa neustále. Mysleli sme si ostatní, čo ho poznáme, že vekom sa to zmení, ale kde že :)
Jednoducho ten človek už mal mať toľko vecí, už mal byť tam a tam, už zažil to a to :D naposledy nám povedal, že si ide kupovať nové auto, že čaká 3-4 mesiace, kým mu ho vyrobia, pretože si ho dal vyrobil na mieru :D a pritom si požičiava peniaze od koho len môže a nikomu tie peniaze nevracia :D
no taký Martin Schulz ani strednú neukončil. Takže vzdelanie by na politickú kariéru bolo aj "in" aj povaha ok.
:-))
No ešte si tam zaraď nejakú gender a multi-kulti, kydy na Rusko, a chvála NATO, a môžeš sa hlásiť za europoslanca.
:-))