ošetrovateľstvo Ružomberok

ZdenkaG

Nezávidím ti takú školu a ani také štúdium. Snáď dostaneš rozum a ani tam nenastúpiš, inak good luck. ;)

Timka97

Neviem, co tym mas na mysli, ale dobre.
Ja tu skolu velmi ani posudzovat nemozem, kedze som tam studovala len jeden rok. Mala som to ako “zachranu”, lebo mi nevyslo to, co som primarne chcela. Absolutne netusim, preco som dala RK, ale asi preto, lebo som chcela mat istotu prijatia. Ta skola ma velmi zlu povest, to je pravda. Ja som to na zaciatku ani neriesila, ked som sla studovat, ale potom tie vysmesne reci okolia, ked som povedala, ze kde studujem.. Netreba to brat vazne, ked si sama spokojna, ale mna to mrzelo.
No ale to je jedno. Kvalita vyucby mi prisla diametralne odlisna, ked som to porovnavala s jednou kamoskou, ktora studuje osetro v inom meste.. Nie ze by horsia, ale akoby sa zameriavalo viac na prakticke veci, no treba vediet aj sestre vela teorie. V RK mi aj skusky prisli o dost lahsie pri porovnavani s nemenovanou univerzitou. Plus som mala konflikt s jednou profesorkou, takze... za mna tato skola nie. Ak chces mat dobre osetro, tak SZU alebo JLF :), ale na JLF su vraj tazke prijimacky, co som pocula a aj studium.. Neviem, nemam skusenosti.
V konecnom dosledku vsak aj z jednej a aj z druhej budes robit to iste. “Handru” v nemocnici, to je asi najvystiznejsie pomenovanie pri vsetkej ucte k tomuto poslaniu.
Ak mas este sancu, tak zvaz tuto skolu.. a mozno aj odbor by som zvazila..
Je to moj osobny nazor, za mna nie, ale pokojne by tu niekto teraz mohol pisat, ako je spokojny.. Ja som spokojna, ze RK je pre mna minulost.

Minnn12

to áno... ale ja zase nemám rada moc rozoberať detaily na verejnosti, lebo to potom môže ľudí až moc ovplyvňovať :D ...ale to je jedno, tak asi len tak povrchne, si spokojná s výberom? Neviem teda či si študentka alebo sa chystáš. Čítala som na tú školu veľa zlého a vlastne všetko len to negatívne, tak ja len či je ozaj taká zlá alebo sa na nej dá nájsť aj niečo pozitívne

Timka97

Nebudes to tu spamovat, toto je verejne forum a ked tu moze byt milion tem o tom istom a bez zmyslu, tak moze byt aj jedna, ktora pomoze mozno aj dalsim, ktori sa budu uchadzat o toto studium. :)