Zdravim, mam mensi problem s kolenom a chcel by som sa spytat, ci sa s tym niekto nestretol a nevedel mi povedat, co by to mohlo byt. Uz dlhsie pocitujem bolest v casti kolena ale zo zadnej strany, no nemyslim si, ze bolest bude sposobovat priamo klb. Aktivne som behaval, co bude najskor aj pricinou, a zacalo to niekedy vo februari. Nasledne som kvoli ochoreniu necele 2 mesiace nesportoval, no bolest uplne aj tak nevymizla, aj po tych 2 mesiacoch som to pri nejakych pohyboch citil. Nie je to bolest, ktora ma nejak obmedzuje, dokazem s tym aj teraz v pohode bezat, ale citim to, ze nieco nie je uplne v poriadku. Takisto sa mi stava, ze beh mi na to vacsinou pomoze, a po behu ta bolest takmer uplne vymizne, no po par hodinach to zase zacnem pocitovat. Presne miesto neviem uplne urcit, raz sa mi zdalo, ze to boli niekde zo zadu v lavom hornom rohu (prave koleno), potom som mal uz pocit, akoby to bolelo az niekde pod kolenom, niekde uplne na vrchu lytka. Tiez som si vsimol, ze ak natiahnem a napnem nohu, a chodidlo zacnem tlacit smerom k pistale, tak ma presne zo zadnej strany kolena zacne nieco boliet (slacha?). Neviete, co by to mohlo byt? Dakujem.
Textová Inzercia

Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?