Dobry den, potrebujem pomoc...uz som zufala... tyka sa to akne.staram sa o plet maximálne ....vyrazky sa mi uz prestali tvoriť, no tvar mi ostala hrozna, nemozem ani vyjsť bez makeupu, ak mi viete poradit, najlepsie nejaky zákrok, aby bolo zlepšenie viditeľné hned...ďakujem
Pleť
Ďakujem za rady, ano, su to hlboké jazvy, bohuzial, no som rada, ze sa to prestalo rozsirovat. Bolo na case :-) ...poznate nejake dobre derma centrum Trnava-okolie?
Ďakujem za rady, ano, su to hlboké jazvy, bohuzial, no som rada, ze sa to prestalo rozsirovat. Bolo na case :-) ...poznate nejake dobre derma centrum Trnava-okolie?
Tiez si myslim, ze na tieto jazvy bude najlepsia nejaka dermatometoda. Skus sa objednat do dermatocentra na konzultaciu a uvidis co ti odporucia. Zatial mozes skusit na noc kvalitny sipkovy olej natierat na plet. Ten je dobry na farebne nedorovnosti, ale ci by zvladol aj taketo väcsie to veru neviem. Ale vyskusat mozes. Neuskodi.
No to su jazvy...z hlbokeho akne.Tu by pomohol chem. peeling,laser a podobne radikalne zalezitosti.Treba sa spytat v laserovych centrach
Mam 25 a väčšinou su to uz jazvy a prevazns na licach
Ahoj, starostlivosť o pleť má 3 fázy:
čistenie, tonizácia, hydratácia a výživa.
Čistenie. Nie mydlom, ale čistiacim pleťovým mliekom.
Umyješ si tvár studenou vodu. Navlhčíš frotírové vrecúško, nanesieš na mokrú tvár pleťové mlieko a tou handričkou dobre vymasíruješ celú tvár aj krk. Nezmývaj hneď, nechaj trochu pôsobiť. Umyješ si medzitým zuby.
Potom tvár a krk opláchneš studenou vodou. Jemnučko poutieraš, to poutieranie nie je trenie, len si priložíš k tvári čistý uterák, aby odsal vodu. Keď je tvár suchá, potrieš ju tonikom. Existuje už aj také, že pleťové mlieko a tonikum v jednom. Potom, keď na tvári zaschlo aj tonikum, natrieš hydratačným alebo výživným krémom. Hydratačný sa používa v lete, výživný v zime. Keď pleť vstrebala krém, starostlivosť pokračuje make upom.
Ak si zvykneš na to, že to robíš ráno aj večer, výsledok bude k Tvojej spokojnosti.
No, a potom sú aj také, že zdravá výživa, pozor na čokoládu a tak.
Vek?